Ytterdörren behandlingar för koloniala eran hem

Ytterdörren behandlingar för koloniala eran hem

Kolonialtiden homes är inspirerade av stilarna av holländska, engelska, franska, tyska och spanska koloniala stil hem. Men det finns betydande variabler mellan koloniala arkitektur, har många koloniala eran hem olika dörrar och dörren behandlingar som lägger karaktär och charm till hemmets exteriör. Välja ytterdörr behandlingar som passar specifika stilen i ditt hem för att garantera stilistisk sammanhållning.

Georgiska Colonial

Georgiska koloniala hem är inspirerade av stilarna av koloniala hem i England. Vanligtvis har dessa bostäder en standard sexa-panel ytterdörr i en finish som matchar färgen på huset. Den färgmatchning är ganska distinkt att georgiska kolonialister som andra stilar har målat trä dörrar eller dörrar i ett komplement till de viktigaste exteriör färg färg. Rama in en georgisk koloniala front ned med en gjuten kronan och stöd pelare. Typiskt georgiska colonials har rak-topped kronor med några utsmyckningar spara för enkel frästa detaljer att lägga till visuella dimension och textur. I stället för en krona är en liten panel kvadrat Windows åtskilda av målat trä ramar också i linje med den georgiska kolonial stilen. Måla både kolumnerna stöd och kronan i en färg som matchar dörren och hemmets exteriör för en sömlös sammanhållet utseende. Enkel tegel steg upp till ytterdörren är i linje med georgiska kolonial stil.

Fransk kolonial

Franska koloniala hem har vanligtvis distinkta dubbeldörr i stället för en traditionell sex-panelade ytterdörr. Till skillnad från franska innerdörrar tenderar franska koloniala framdörrar att vara lång och smal, men de har panelerna standard glas fönster. Inte måla trä på dörren; i stället välja en fläck som behåller den naturliga träfibrerna av dörren. Om du väljer en glas-panelade ytterdörr i stället för en solid träpanel dörr, hänga tunga, mörka tyger säkrade av stavar på toppen och botten av varje dörr för extra privatlivet. Ram en franska koloniala ytterdörr med omsorgsfullt slipat molding komplett med utsmyckade blomstra på toppen av lappa. Fläcken listerna för att matcha trä på dörren.

Spanska Colonial

Spanska kolonialtiden hem var inspirerade av kustnära byn hem från Spanien och ofta funktionen stuckatur ytterväggar och otrimmade windows. Trots de enkla exteriört av mest spanska koloniala hem är framdörrarna ofta avancerade och stora trädörrar fast med framstående dekorativa gångjärn. Välja en tung, väderbitna trädörr består av stora vertikala bitar av trä säkrade med pounded metall gångjärn som sträcker sig över framsidan av dörren. Många spanska koloniala framdörrarna är gjorda av två mindre dörrar som möts i mitten och har böjda toppar att bilda ett valv ovanför dörren. På grund av den speciella formen av dörren, Undvik utsmyckningar som kronor eller kolumner som framsida visas för rörigt. En enkel uppsättning av rustik staplade stenar form trappan till utarbeta dörren.