Worm kompostering: Maskar klättra till toppen av Bin

Worm kompostering: Maskar klättra till toppen av Bin

Du kan lyfta locket från toppen av din mask bin att upptäcka din besättning med röd wigglers klättra upp sidorna eller kanske även utanför lagerplatsen korrekt, flyr från sina sängar. Detta signalerar behovet av snabba åtgärder för att korrigera en obalans i deras livsmiljö och undvika dödlighet.

Betydelse

Röd wigglers bor i ett kontrollerat system, mask bin, som replikerar deras liv i naturen som kullen invånare. Mask bin måste förse dem med rätt pH och lämplig temperatur, fukt, mörker och mat.

Överväganden

Den mest sannolika boven för en mask samlas flykten är en löneförhöjning i temperatur till över 80 grader Fahrenheit och giftiga villkor sporrade av tillägg av för mycket mat till bin. Bakterier börjar arbetet med att bryta ner rester till form kan användas av maskar via termofil kompostering, vilket frigör värme som en del av processen men hotar maskens överlevnad. Övergödning kan också öka fukt förbi spektrometerns optimala mätområde för 70 till 80 procent och uppmuntrar anaeroba bakterier, sporra maskar att lämna.

Lösning

Lägg till matrester till mask bin i måttliga mängder om 1 till 2 koppar på en gång. Begränsa maten till en ficka begravd i sängkläder, snarare än att sprida den, så att maskar kan fly termofila processen om reträtt till en kallare zon i sina bin. Om lagerplatsen luktar ruttet, börja kasta sängkläder och återvänder maskar till en lagerplats med färska papper scraps eller blöt kartong.