Weeping Birch trädvård

Weeping Birch trädvård

Lacy lövverket av den gråtande Björk (Betula pendula) lägger en graciös touch till de hem landskapet. Det är ett lövfällande träd som kräver någon särskild vård för framgångsrik odling.

Klimat

Hemma i Europa, Ryssland och västra Sibera, weeping birch växer bra i US Department of Agriculture plant härdighet zon 2 till 7. Det gör dåligt i områden med överdriven sommarvärmen.

Liggande placering

Weeping birch kräver full sol till halvskugga. Trädet växer generellt 40 till 60 fot lång och 20 till 40 fot bred, så placera den i ett område som ger tillräcklig växande rum.

Krav på jord

Plantera gråtande Björk i väldränerad lera till sandig lera jord.

Vattning och utfodring

Hålla gråtande Björk jorden fuktig hela tiden. Vatten varje vecka under torra perioder. Mata på månadsbasis under våren och sommaren månader med ett allrengöringsmedel träd och buske gödsel.

Varning

Den gråtande Björk är mycket mottagliga för angrepp från brons Björk borer, som kan vara dödlig. Förenta staterna Forest Service ger råd för att ge ordentlig kulturella kraven, som stressade träd är mer benägna att bli attackerad. När provtagare är närvarande, behandla med en lämplig bekämpningsmedel. Också undvika beskärning träd när borer är aktiv.