Wallpaper avlägsnande utrustning

Ta bort tapeter från antingen gips eller gips väggar kan vara en svår och långtråkig process, men att ha rätt utrustning kommer att göra jobbet går snabbare och ger en mer proffsiga resultat.

Grundläggande utrustning

Du behöver några grundläggande utrustning som har du sannolikt redan i hemmet. Detta inkluderar en stege för att nå höga poäng på väggen, en hink att blanda tapeter strippa lösningen, en sprayflaska att tillämpa strippan och en svamp att torka av väggarna.

Tapet Steamer

En ångbåt är en utrustning som du kan använda i stället för att tillämpa tapeter strippa på väggen. Det är en enhet som använder varm ånga att lossa limmet håller pappret på väggen och kan hyras på mest hem förbättring butiker.

Skrapning verktyg

En tapet scoring verktyget är avgörande när det gäller att bryta banden mellan tapetklister och väggen. De kommer i olika utföranden, men alla scoring verktyg fungerar av glida dem över tapeten; små blad på undersidan pierce hål i tapeten, som tillåter att tapeter strippa eller ånga att tränga igenom papperet. En spackel, som kan variera från 2 till 12 inches bred, beroende på storleken på jobbet, används för att skrapa tapeten från väggen.