Vilken utrustning florister utnyttja?

Vilken utrustning florister utnyttja?

Florister använda speciell utrustning för att vidta åtgärder som de säljer. Om produkten de designar är en bukett eller en boutonniere, har florister de rätta verktygen att göra sina vackra skapelser.

Skärande instrument

Multipurpose sax som kan klippa band, papper och silk skaft till falska blommor är nödvändiga. Hålla din sax skarpa genom att inte använda dessa för att skära blommor tråd. Föredra avbitare för detta material så att du inte bryta din sax. Använd en blommig kniv för att skära frigolit och blommig skum för att passa vaser eller andra behållare. En blommig kniv används också för styckning stjälkar. Sekatörer är speciella Fräsar för skärning av tjocka, träiga stjälkar.

Ordna utrustning

Kablar används i blommig affärer för att stödja blommor. Köpa dessa i olika storlek och tjocklek. Använda blommiga tejp för att dölja sladdar och hejda ändar. Potten band är för att säkra skum i behållare. Fix är ett annat lim för att fästa objekt till behållare. Limmet pistoler är för att fästa band eller swags. Använda cool inställningar för material som kan smälta. Häftapparater är användbara för att fästa band.

Containrar

Använda plaströr att hålla enkla blommor och använda vaser till buketter. Skum brickor är för swags och sympati hyllningar. Lådor av olika storlekar är nödvändiga för att säker transport blomsterarrangemang.