Vilken typ av klimat bor Granatäpplen i?

Vilken typ av klimat bor Granatäpplen i?

Granatäpple är en vacker frukt känd för sin historia och romantiska färg. Det diskuteras ofta att Eva tog ett bett från ett granatäpple--inte ett äpple--i Garden of Eden. Granatäpple trädet är en motståndskraftig som tål hårda klimat. Om du är intresserad växer ett granatäpple träd, måste du veta vilken typ av klimat det kräver för att blomstra.

Klimatet

Den granatäpple träd eller buske är mycket toleranta mot torka. den föredrar att växa i halvtorrt klimat. Arter av anläggningen ligger i tempererade till subtropiska områden. Träd eller buske kan trivas i ett läge med svalare vintertemperaturer och varma somrar. Det, dock kan inte tåla sträng kyla; frukten är skadad i temperaturer som når under 12 grader Fahrenheit.

Platser

Granatäpple trädet är infödda till norra Indien, Himalaya, och hela vägen till Iran. Det var senare odlas i Asien, Afrika och Europa. Det var naturaliserad i Bermuda i början 1600-talet men är inte längre normalt sett på detta område. Det är för närvarande planterad i Mexiko och kan även hittas i hushållens trädgårdar i Hawaii. Det kan även överleva i växthus där det är känt att ge frukt. Trädet trivs i de torrare områdena i Kalifornien där det odlas och kommersiellt producerade. Frukten är också odlas i torrare stater som Arizona och har varit kända för att överleva så hög norr som Washington state, även om trädet oftast inte ger frukt.

Växande Granatäpplen

Granatäpple träd bör placeras i varmaste området i gården, där de kommer att få massor av solsken. De kan leva och överleva i partiell skugga, men solen hjälper frukten mognar och växer mer vackert. Trädet själv kan planteras i vanlig jord, men det kan också växa på kalkrika eller sura loam. Trädet klarar torka bra. Men, om möjligt, bevattning kommer att säkerställa en hälsosam skörd av frukt.

Granatäpplen

Denna särskilda frukt är inte som kommersiellt populär som andra frukter i USA Du vet ett granatäpple är mogna av den levande röda färgen. När Granatäpplen blir alltför mogna, har de en tendens att spricka öppna; försök att plocka dem innan detta sker. Efter att plockas, granatäpple blir juicer och sötare så lagras den (den har ett äpple hållbarhet). Själva frukten är urklippt eller brutna öppna och är fylld med kluster av juice säckar. Dessa små blåsor är sedan lyft ut och konsumeras. Den juice säckar kan också göras till en juice som är känd för hälsofördelar och säljs också som grenadine.