Vilken typ av isolering bör sätta på kanalen arbete på vinden?

Isoleringen skyddar platser i ditt hem från både värme och kyla beroende på klimat och säsong. Om du har kanalsystemet i din vind, har du ett antal kriterier för att undersöka innan du installerar isolering. Gäller allt från vädret i ditt område för typ av isolering själv. Till slut ett välgrundat beslut i denna fråga kan i slutändan sparar pengar.

Överväganden

Inget absolut svar finns för vilken isolering att använda runt din vind duct arbete. Minst, det finns inte ett svar som gäller alla hela tiden. Olika typer av isolering, främst batt och blåst typer, bär olika förmåner beroende på var och hur de används. Det kan också finnas juridiska frågor att överväga. Vissa stater, som South Carolina, har särskilda bestämmelser om vilken typ av isolering används för kanalerna i loften och crawl utrymmen på grund av statens fuktigt klimat.

R-värdet

Du bör söka två väsentliga egenskaper i vilken isolering som du väljer. Dessa är cellulosa innehållet och isoleringar "R" värdet. Detta värde innebär i huvudsak hur väl din isolering kan blockera värmeöverföring. Om du bor i ett klimat som är föremål för en "spänner över temperaturer", behöver du en högre R värderas isolering. Innan du väljer en på egen hand, kan du utnyttja att kontakta lokala energi tjänstemän för råd om ditt val.

Kanalen oro

Ibland isolerande duct arbete kan inte vara nödvändigt. Men om de passerar genom områden av hemmet som inte temperaturkänsliga--ofta kännetecknar vindar--du vill isolera. Innan du lägger till någon isolering alls, göra vissa att trummorna inte behöver några läckor repareras.

Förslag

Du kan hitta kanal-specifika isolering wraps på marknaden. De kommer som variabel R-värden som du kan välja mellan för din plats-specifika behov. Du har också möjlighet att använda blåst isolering på kanalsystemet, som kunde fylla några av de svåra att nå platser som wrap eller batt isolering kan inte. När tillämpningen av blåst isolering uppnår en enhetlig täckning, upprätthåller det en bra R-värde under hela. Du bör ha i åtanke, men som ibland fickor kan visas i den täckning som kommer att äventyra den isolering övergripande effektivitet.