Vilken typ av blommor lägger Hispanics runt deras gravsten?

Vilken typ av blommor lägger Hispanics runt deras gravsten?

Gravplatser av departed är värdefulla och viktiga i den latinamerikanska kulturen. Detta gäller särskilt under den årliga dagen av den döda semester, firas den 1 November och 2. Traditionellt, är dagen av döda en tid när avliden återvänder för att besöka nära och kära. Hispanics inte bara rengör och dekorera graven med blommor, men kommer att föra mat och dryck att fira döda.

Ringblommor

Ljusa gula och orange ringblomma blommor är traditionella blomman placerade runt spansktalande gravsten. Praktiken går tillbaka till Aztekerna, som kallas ringblommor blomma dödas eller lukten av död. Ringblommor är också förknippade med den antika gudinnan Xochiquetzal, känd som väktare av gravar. Tillsammans med att placera ringblommor på avlidna gravsten, sprids kronblad av ringblommor ofta på toppen av grav och vägen som leder till graven att vägleda själen.

Lila Cockscomb

Lila cockscomb används, tillsammans med ringblommor, för att dekorera spansktalande gravplatser och gravstenar. Cockscomb, eller celosia, är hemma i Mexiko och lättillgängligt för allvarliga utsmyckning. Med cockscomb i Purpurfärgen motsvarar andligt skydd, intuition och royalty. Den lila cockscomb är plats i arrangemang för spansktalande allvarliga gravstenar och placerade i hörnen av graven.

Färska rosor

Färsk skuren rosor i valfri färg är gemensamma dekoration för spansktalande gravstenar. Död firas i den latinamerikanska kulturen, med tro den bortgångna anden är nära. Ljusa, doftande blommor, som rosor, är en perfekt blomma du använder på gravsten hälsar anden av avliden. Rosor kan visas som en bukett, men ses ofta i kransar, kallas "kransar minne."