Vilka växter kan användas i stället för Blue Chip enris?

Vilka växter kan användas i stället för Blue Chip enris?

"Blue Chip" juniper är en låg, sprida evergreen används i landskapsdesign för att fylla i stora områden på marken. "Blue Chip" enbär ger vintergröna blad och kan sprida sig upp till 4 fot, når bara en fot hög. Det är en full-sol anläggning toleranta mot torka, vind och saltstänk. "Blue Chip" juniper är härdig i USDA plantering zoner 4 till 7. Om du inte föredrar att använda denna växt i ditt landskap, men har du andra alternativ.

"Siberian Cypress"

Mikrobpopulation decussate, allmänt känd som "Siberian Cypress," växer bara en fot hög och sprider sig upp till 6 fot på förfallodagen. Toleranta mot både full sol och del skugga, "Sibiriska Cypress" kan trivas i näringsämne rika jordar som fattiga, utarmade jordar. "Siberian Cypress" kan hantera vinden och andra torkning villkorar och är mindre omfattas av sjukdomen än "Blue Chip" juniper. Också en vintergröna växter, blad av det "Sibiriska Cypress" vänder bronset under vintermånaderna innan han återvände till grönt under våren.

Taxus baccata "Repandens"

Taxus baccata"" Repandens "är en dvärg, sprida conifer hardy i USDA plantering zoner 5 till 7. Taxus baccata har en profil som liknar "Blue Chip" juniper, att nå endast 12 till 18 inches i höjd och sprider sig upp till 5 fot bred. Taxus baccata "Repandens" visar mörka Barr året runt och kräver full sol till del skugga.

"Gröna mattan" koreanska Fir

"Gröna mattan" koreanska fir är en lågväxande, täta barrträd härdig till USDA zoner 5 till 8. Den är lämplig som en vintergrön marktäckare att ersätta "Blue Chip" juniper, når bara 2 fot hög på mognad och fördelande 6 fot eller mer. Plantera "Green Carpet" koreanska fir i full sol. "Green Carpet" honplantor Visa erigerad kottar i en ovanlig lila-blå ton.

Picea pungens "Glauca Prostrata"

Picea pungens cultivar "Glauca Prostrata" är en Colorado Gran som växer i en hjälplös form. Hardy till USDA zoner 3 till 7, denna marktäckande barrträd växer till 1 till 2 fot lång och kan sprida någonstans från 6 till 10 fot brett. Här låg-underhåll conifer kräver full sol och en medelstor mängd fukt att frodas.