Vilka produkter kommer att ta bort mögel från väggarna?

Vilka produkter kommer att ta bort mögel från väggarna?

Är inte bara mögel fula, det kan också orsaka allvarliga hälsoproblem som astma, allergisk reaktion, nästäppa och ögonirritation. Mögel trivs särskilt i fuktig väggarna i badrum och källare. Även om det är omöjligt att rengöra alla spår av mögel från porösa ytor som väggar, flera hushåll rengöringsprodukter kan användas för att bekämpa och förhindra dess tillväxt.

Blekmedel

Blekmedel deodorizes samtidigt att avlägsna mögel från väggarna. För att rengöra dina väggar, Blanda ¼ kopp blekmedel med 2 koppar vatten. Använd en svamp eller borste för att tillämpa smeten direkt till området mögel-omfattas. Lämna den utspädda lösningen på väggen i 15 minuter. Skölj den mögel och lösningen bort med varmt vatten. Torr på hela väggen med en handduk. Överväga att bära en ansiktsmask eftersom blekmedel avger stark rök som kan orsaka andningsproblem.

Ammoniak

Ammoniak kan ta bort mögel från väggar och andra objekt. För att göra en potent mögel-fighting ammoniaklösning, kombinera 1 kopp ammoniak, ¼ kopp bakpulver, ½ dl vinäger och 1 gallon vatten. Skrubba dina väggar med lösningen och en svamp eller borste. Skölj med varmt vatten och torka med en handduk. Använda i ett väl ventilerat utrymme med en ansiktsmask för att skydda dig mot eventuella skadliga ångor.

Väteperoxid

Till skillnad från blekmedel och ammoniak, kan väteperoxid bota mögelproblem utan hårda rök. För att få bort mögel, häll en flaska av väteperoxid i en sprayflaska. Grundligt mätta det drabbade området och Låt sitta. Efter 10 minuter, använda en borste eller grov svamp för att skrubba bort mögel. Skölj och torka din vägg. Väteperoxid tar bort mögel och hjälper lätta MISSFÄRGAD områden orsakas av tillväxten.

Tea Tree olja

Tea tree olja är en naturlig åtgärd att döda mögel. Denna antibakteriella och svampdödande olja är säkert att använda runt barn och husdjur. Göra en rengöringslösning genom att lägga till 1 tsk tea tree olja varje kopp vatten används. Häll blandningen i en sprayflaska och tillämpas på dina väggar. Torka bort överflödigt lösningen efter 10 minuter. Väggarna har inte sköljas eftersom tea tree olja innehåller inga skadliga ämnen.