Vilka produkter kan du använda som tätar ut mögel?

Vilka produkter kan du använda som tätar ut mögel?

Mögel är en svamp som är ansvarig för ruttnande organiskt material som mat eller plant material. Men det är en nödvändig del av cykla av liv i naturen, kan mögel vara en olägenhet när det växer i eller på ett hem. Det kan förstöra möbler, mattor och trä ytterväggar och kan orsaka allvarliga hälsoproblem. Det finns flera produkter att hjälpa husägare försegla ut mögel. Tätning ut mögel är särskilt viktigt i hemmen i fuktiga klimat som är mottagliga för mögeltillväxt.

Mögel värmetålig färg

Mögel värmetålig färg innehåller mögel och mögel förebyggande kemikalier, som hjälper till att hålla interiör eller ytterväggar mögel gratis. Tillverkare av mögelresistent målar allmänt garantera att väggen kommer att förbli mögel-fri så länge färgen är intakt. Men eftersom mögel resistenta lacker inte innehåller några mögel-dödande ämnen, de fungerar bara när alla mögel har tagits bort från väggen före målning det. Ta bort mögel från väggen med en 3:1 vatten och blekmedel blandningen före målning med mögelresistent färg, enligt färg Pro. Utomhus mögel värmetålig färg innehåller maximibeloppet för förebyggande av mögel kemikalier som Naturvårdsverket tillåter. Mögelresistent inomhusfärger använda svagare mögel-förebyggande kemikalier som används också ofta i kök och badrum apparater.

Mögelresistent duschdraperier

Vissa dusch gardin tillverkare använder ultra färska att hjälpa mögel från att tränga in sina produkter. Ultra färska är en kemisk antimikrobiell behandling som begränsar tillväxt och reproduktion av mögel genom att angripa cellerna av mögel. Dessa mögelresistent duschdraperier försegla mögel av din dusch. Genom att förhindra att mögel växer i ett duschdraperi, husägare också ser till att det finns en lägre mögel spore räkna i deras badrum än om de använde en vanlig duschdraperi. Detta är särskilt viktigt för dem med en mögel allergi eller astma, gravida kvinnor eller äldre personer som är mer mottagliga för de negativa effekterna av mögeltillväxt.

Mögel luftfilter

Mögel luftfilter förhindra mikroskopiska mögelsporer från sprider sig i ett hem eller bygga. Hög effektivitet partiklar luft (HEPA) filter fälla 99,97 procent av dessa sporer. Detta är ett särskilt viktigt sätt att tätning ut mögel eftersom det är mögelsporer och inte nödvändigtvis mögeltillväxt som orsakar negativa hälsoeffekter. Detta är också viktigt för villaägare att använda om deras källare eller tvättstuga är ansluten till deras hem ventilationssystem. Detta beror på att mögel växer ofta i fuktiga och varma delar av ett hus. HEPA-filter kan användas i luftrenare, ventilationssystem, luftintag system eller ens i personliga damm masker.