Vilka kemikalier ska jag använda till ren mögel från rangerbangård i mitt hus?

Mögel är pulverformiga ämnet sett när svampen börjar växa i fuktiga förhållanden. Det lämnar en ful fläck på sidospår och kan spridas till andra delar av huset. En enkel kemisk formel tar bort mögel utan att skada rangerbangård. Som en försiktighetsåtgärd, dock är det alltid bäst att testa det genom att använda den först på en out-of-the-way del av huset så det inte missfärga väggen.

Kemisk formel

Många människor använder hushålls blekmedel eller natriumhypoklorit, ta bort mögel. Att lägga till tri-natriumfosfat, eller TSP, gör det mycket mer effektivt. Lägg till 1 quart av blekmedel, 1/3 kopp torrt tvättmedel och 2/3 kopp tsk till en gallon destillerat vatten. Används för att rensa mögel bort från rangerbangård.

Personligt skydd

Använd alltid gummihandskar och skyddsglasögon när du använder blekmedel eller tsk. Dessa kemikalier är frätande och kommer att skada huden om den utsätts för den. Ett stänk i ögat kräver en tur till akuten.

TSK varningar

TSK kan ha en våldsam reaktion om vatten blandas in i den. Alltid sätta TSP i vattnet i stället för tvärtom. Blöt ner alla buskar och växter nära där TSP används både före och efter användande den.