Vilka blommor kan odlas Hydroponically?

Vilka blommor kan odlas Hydroponically?

Växterna växer snabbare med utmärkt blommig produktion i en hydroponiska trädgård. Rosor, orkidéer och populär bukett blommor trivs. Skyddas mot skadedjur och sjukdomar och vårdas med kontrollerad utfodring och vattning, hydroponiska trädgård producera spektakulära blommar.

Odla arter separat

Planera att växa varje typ av blommande växt separat. Som hydroponiska leverantör råder inredning trädgårdar, "varje slags växt har sin egen särskilda behov och kan inte blandas med olika arter i samma hydroponiska enhet."

Orkidé-specifika Hydroponics

Odla orkidéer snabbare och lättare än vid traditionella metoder. Vissa leverantörer har leveranser som är specifika för orkidéer.

Roses överträffa förväntningar

Hydroponiska trädgård producera fantastiska rosor. Var noga med för att ge tillräcklig kalium.

Bukett blommor

Odla frisk bukett blommor. Hem skörden Studios stater, "de flesta av de snittblommor som levereras i USA är nu hydroponiska odlas också och hem trädgårdsmästare upptäcker fördelarna med att ha en snittblomma systemet på sin balkong eller uteplats.

Stödja tunga växter

Ställ in spaljéer för tyngre växter, såsom rosor. I jord-mindre växer har växter större behov av stöd. Ankare spaljéer från taket att förhindra skador på växande magasinen.