Vilka beslag till användning i Remodeling avlopp?

Vilka beslag till användning i Remodeling avlopp?

När remodeling ett kloakledningen, avgör riktning mot linjen och hinder har installeras runt vilken typ av rördelar används för att gå i raka avlopp röret avsnitt tillsammans. Om du installerar en PVC eller ABS kloakledningen, är beslag, känd som kopplingar, erbjuds i samma form och i olika diametrar.

Tee montering

Tee montering går en avlopp ledning till en annan, och är allmänt formad som bokstaven T, med ett uttag på slutet av varje arm, och ett inlopp i änden av benet. Tee beslag, även känd som ansluter kopplingar, har ben ansluten på antingen 90 eller 45 grader på armen. De är och användbart om löpande och gå med det nya avloppet linje från en befintlig rad.

Rak koppling

Rak, eller 180-graders, montering används för att ansluta ett avlopp röret avsnitt till en annan, när de två avsnitten fortsätter på i en rak linje. Monteringen är helt enkelt en rak del av ihåliga PVC, med ett uttag i varje ände. Det finns en liten läpp kring sitt inre centrum, så varje infogade rör slutet inte kan resa mer än halvvägs in i monteringen.

Vinklade montering

Vinklade montering används när två rörsektioner måste kopplas ihop med en viss vinkel mot varandra. Beslagen finns i 22 1/2, 30, 45, 60 och 90 grader, med vinklad böjen mellan två slut vikar direkt i mitten av montering. Till skillnad från den Rak koppling, det är ingen central inre läppen som vinkeln dikterar att röret slutet kan bara resa så långt in i monteringen.

Slutet Cap montering

Ett ändlock används när slutet av ett avloppsrör ska spärras av, antingen permanent eller tillfälligt. Den gemensamma jordbrukspolitiken ser ut som en rak skruvkoppling ungefär halva längden, med ena änden spärrades av. Den gemensamma jordbrukspolitiken kan enkelt sågade bort röret vid en senare tidpunkt, och mer kloakledningen läggas till det befintliga röret.