Vilka är fördelarna & nackdelarna med yttre Sumpen pumpar?

Vilka är fördelarna & nackdelarna med yttre Sumpen pumpar?

Vanlig stående vatten i din bakgård och/eller uteplats område kan göra det extra utrymmet du vill undvika i motsats till den extra rum som det var tänkt som. En yttre sump pump kan lösa det problemet men det finns fördelar och nackdelar att ha en yttre sump pump på din fastighet.

Hur sumpen Pump fungerar

En sump pump är en elektrisk pump som används för att pumpa överflödigt vatten ur ett område, vanligtvis en källare som är under marknivå. Pumpen är ansluten till en slang som leder vattnet från ditt hus. En sump pump som vänder på sig gör det med en flottör mekanism som vänder på oljetråget pumpen automatiskt när vatten i hålet stiger över inställd nivå för floater.

Exteriör Sump Pump

En yttre sump pump fungerar på samma sätt men ligger i ett yttre område av ditt hus. Hålet du placera denna exteriör pump bör grävas under frost linjen för din del av landet. Slangar kan bifogas eller tas bort efter behov. CheckThisHouse.com har en bild av en yttre sump pump som har installerats i en uteplats.

Fördelarna med en yttre Sump Pump

Att ha en yttre sump pump kan försäkra att din uteplats eller trädgård uteplats inte blir en permanent damm. Den kan köras på en direkt elektrisk kraftledning eller batterier så att pumpen fungerar bara när floater betyder det finns vatten i hålet. Det kan också skydda grunden för ditt hem genom att rikta vatten mot ett annat område av din trädgård och från huset.

Nackdelarna med en yttre Sump Pump

Exteriör Sumpen pumpar är bäst lämpade för ett klimat som är varmt året runt. För dessa klimat som få minusgrader temperaturer, är det bäst att ta sump pump ur gropen och lagra det inomhus för vintern för att förhindra plastdetaljer från att bryta. Inte alla kommuner kan yttre Sumpen pumpar och de måste ha sina avrinning på samma sätt som din lokala kommun gör för källaren sump pump avrinning. Exteriör sump pump behöver ett omslag som måste tas bort varje gång du måste flytta den eller göra allmänna reparationer på enheten.

Det slutliga beslutet

Besluta om att sätta i en yttre sump pump eller inte beror på några faktorer. Vad är de kommunala koderna i din stad? Kan det lösa din översvämningsproblem? Vill du bli störd av att ta bort pumpen för vintern varje år om du bor i ett klimat som har vintertemperaturer under fryspunkten? När du svarar på dessa frågor bör du veta om du vill installera en yttre sump pump i ditt område.