Vilka är fördelarna med metallram pooler över lätt ställa in poolen?

Att sätta en pool i din bakgård låter din familj att semester hemma hela sommaren, men att ha en i-mark pool professionellt installerat är utanför budgeten för många husägare. Både metallram pooler och Uppblåsbara Easy Set pooler ger ett billigare alternativ, men det är viktigt att undersöka deras relativa fördelar och nackdelar innan beslut fattas.

Robustare konstruktion

Lätt Set pooler är tillverkade helt i plast, och därmed de tenderar inte att vara lika robust som metallram pooler. Stabiliteten i metallram poolen gör det mindre troligt att sag åt sidan eller spilla vatten över sidorna, så länge det sitter på plan mark. Denna ökade stabiliteten kan också göra en metallram pool säkrare, även om tillsyn av en vuxen är alltid avgörande när barn är i poolen.

Mindre underhåll

Metallram pooler vanligtvis kräver mindre underhåll än uppblåsbara Easy Set pooler. När metall paneler är låsta på plats, är behovet av pågående underhåll mycket ljus, än normala syssla med kontrollera och ändra pool filter. Lätt Set pooler, å andra sidan, lita på en uppblåsbar ring att hålla poolen upprätt, och förändringar i temperatur och luftfuktighet kan påverka mängden luft i ringen. Många Easy Set pool ägare tycker att de behöver hålla en luftkompressor i närheten och fylla upp ringen minst en gång i veckan för att hålla poolen stabil.

Färre läckor

En av de största nackdelarna med en uppblåsbar pool som Easy Set är att uppblåsbara ringen längst upp i poolen med tiden förlorar luft. Om pool ägare inte märker förlusten av luft, ringen kan tömmas helt, och när den gör poolen börjar sag och luta sig åt sidan. När poolen börjar luta, kan vattnet inuti snabbt läcka ut, orsakar en översvämmad gård, och, beroende på poolen i förhållande till huset, en översvämmade källare samt position. Detta kan vara ett särskilt problem när husägare gå bort på semester och lämna poolen uppblåsta och fylld med vatten. En metallram pool förlitar sig inte på en uppblåsbar ring för stabilitet, så det är mindre chans poolen kommer våren katastrofala läckage av detta slag.