Vilka är farorna av kala golv?

Vilka är farorna av kala golv?

Med nya framsteg inom färgbehandling, har betonggolv flyttat från utilitaristiska yta till estetiska uttryck. Trots nya färg behandlingar och det traditionella positiva av golv, till exempel enkel rengöring och relativt billig kostnad, kan problem dyka upp. Att vara medveten om farorna med betonggolv kan du att njuta av sina meriter utan att oroa dig.

Mul smärta

Gå eller stå under långa perioder på betong kan vara tröttande på fötterna. Betonggolv är inte chock absorberande, vilket innebär att effekterna av foten slå golvet inte är vadderad på något sätt. Så småningom, kan bollen och hälen på foten bli smärtsamt från denna upprepade grova behandling. Bära vadderade skär insidan av dina skor kommer att kontrollera smärtan, men att placera en gummi matta över betongen är det snabbaste sättet att ta bort problemet helt.

Ben och smärta i kroppen

Fötter som behandlas felaktigt har en stor effekt på hur resten av kroppen känns. När fötterna börjar värka från promenader på betonggolv, kommer att smärtan ofta resa uppåt, lämnar musklerna i benen och tillbaka värkande också. Kroppen kan börja känna trött över. Symtom placera såsom smärta i kroppen kan lindras på samma sätt som mul smärta--en gummimatta över betongytor som stod på under lång tid.

Hudirritation

Betong och cement innehåller kemikalier som kan irritera huden. Denna risk förstärks genom att arbeta med våt betong, men torr betong kan fortfarande behålla några rester av irriterande. Gå barfota på betonggolv utsätter huden för dessa irriterande och kan leda till utslag på undersidan av fötterna. När stående eller gående på betong, bära strumpor eller skor för att begränsa mängden kontakt som ordet har med huden.

Stapplande faror

Betong kan bli spruckna och trasiga, som utgör en stapplande fara. Ofta hittades utomhus än inomhus, denna risk är främst på grund av salt sprids över området. Andra problem som kan orsaka sprickbildning inkluderar hög trafik eller frätande spill. För att förhindra detta problem, tillverkar konkreta företag beläggningar för golv som skapar ett motstånd mot kemisk erosion, vilket säkerställer en spricka-fri och snubbla plats att gå.