Vilda växter i Redding, Kalifornien

Vilda växter i Redding, Kalifornien

Redding är residensstad i norra Kalifornien Shasta County och ligger i ett område med sommartemperaturer som ibland överstiger 100 grader Fahrenheit. Vinter dalar under 30 grader är sällsynta, så vissa inhemska växter är subtropiskt.

Typer av vilda växter

Listan över vilda växter i och runt Redding är lång. Här ingår columbine, rådjur ormbunke, Camas lily, redwood ängssyra, röda vinbär, blue fläderbär, flera arter av granar, horsemint, nässlor, maskrosor, gräs, silk träd, vild lök och många andra.

Utrotningshotade arter

Wooly meadowfoam växten (Limnanthes floccosa ssp. Bellingeriana) är en utrotningshotad art i och runt Redding. Det är en liten växt med vita blommor som har blivit hotad på grund av byggandet av vägar, hus och kommersiell utveckling.

Bevarande verksamhet

Kalifornien infödd växt samhället är avgörande för planering bevarande verksamhet i Shasta County och hela Kalifornien. Denna organisation värd en Internet anslagstavla där allmänheten kan diskutera bevarandefrågor. Föreningen deltar också i utvecklingen av statens lagar, förordningar och riktlinjer avser inhemska växter.