Vilda nötträd

Diverse träd från olika arter växer vild i Nordamerika. Medan hickories och vissa andra mutter-trädslag växer främst i den östra delen av kontinenten, växer några medlemmar i valnöt och familjen buckeye vilt i vissa västerländska platser.

Amerikansk bok

Nötter är bara en fördel du får från en amerikansk bok (Fagus trädkaktus). Amerikansk bok träd har mörka sågtandade bladen, wide-fördelande grenar över mycket av sin stam och gul-gröna blommor på våren. Blåaktig grå bark är ett stort försäljningsargument för bok, den är smidig som trädet tiderna, i motsats till de flesta lövträd fjällande och fårat bark. Amerikansk bok visar sig en gröda av ätbara bokollon på hösten, skyddas när de utvecklar en taggig ytterskal. Två nackdelar för det här trädet i fråga om dess användning som landskapsarkitektur art är dess potential att växa till över 80 fot och dess vana av suckering av rötter, producera ett stort antal kloner.

Gul Buckeye

Se upp med att äta nötter av den gula buckeye (Aesculus flava), eftersom de är giftiga. Gul buckeye omfattar Ohio River Valley, med trädet lämpar sig för U. S. Department of jordbruk plantering härdighet zoner 4 till 8 enligt Missouri botaniska trädgårdar. Gul buckeye i sin vilda inställningen genomsnitt mellan 50 till 75 fot i höjd, och växer bäst i rika bottomland jord. Gul buckeye lämnar tur orange och gult i höst. Mutter, inneslutna i smidig skalet, är glänsande brun, men med en lättare patch av brunt på ena sidan. Gul buckeye är en nära släkting i Ohio, eller "målade" buckeye av USA: s östra skogar och California buckeye finns på västkusten.

Pignut Hickory

Den pignut hickory (Carya glabra) är en wild-nut tree som finns ROM New England till Florida och västerut till kanten av Great Plains. Pignut hickory sammansatta blad har en huvudaxel och fem till sju broschyrer. Bladen gulnar hösten innan släppa. Pignuts är tjock-skalade, med skalet slutligen dela isär när muttern inuti är mogen. Pignuts omfattande pålrot gör transplantera trädet problematisk. I naturen, kan en pignut hickory växa till 60 fot i höjd, enligt University of Connecticut växt databasen.

Liten valnöt

Den "lilla valnöt (Juglans microcarpa)" är det Texas Forest Service kallar en "miniatyr" svart valnöt i östra Nordamerika. Lite valnötsträd infödda från västra Texas i Oklahoma. Trädets sammansatta blad har så många som 25 broschyrer kopplade. Valnöt, som finns i dess skal och skyddas av en gröna skalet, växer upp till 3/4 tum i bredd. Liten valnöt, liksom de andra arterna av valnöt, producerar ett ämne som kallas juglone från dess rötter, som negativt påverkar tillväxten av andra växter runt trädet.