Växthusgaser instruktioner

Växthus kan du plantera och skörda grödor och blommor under de kallaste månaderna av året. För dem som älskar trädgårdsarbete, är ett växthus det perfekta sättet att utvidga de växtsäsonger och öka din årliga avkastning. Njut av året-runt blommor och grönsaker och öka din trädgårdsskötsel tillfredsställelse.

Växthusgaser typer

Att välja ditt växthus beror till stor del på hur mycket pengar du är villig för att spendera, hur mycket utrymme du har och hur mycket tid du vill spendera där. Det finns två grundläggande växthusgaser Kategorier: fäst och fristående.

Bifogade växthus är i allmänhet av vindskydd sorten. De kommer att vara en glas eller plast struktur som är ansluten till ditt hus eller garage. Växthus bifogas ett hus kommer att kosta mindre värme och kan nås via en dörr som leder direkt från ditt hus. Med en bifogad växthus, kan vatten och El enkelt anslutas till huset.

Fristående växthus står på deras egen, separat från en byggnad. Dessa oberoende glas strukturer är fristående, med sina egna två sidor och två ändar och minst en entré. Värme, vatten och ljus kan vara en dyr installation, men dessa växthus ger en mer permanent struktur för dina växter och normalt kan byggas större än vindskydd sorten.

När du väljer vilken typ av växthus du vill, välja den stil som passar dig bäst. Du kan välja raka eller böjda takfoten, lågfrekventa tak eller en lång en. Detta är oftast personliga preferenser. Hobby växthus kan köpas från byggvaruhus som Lowes eller Home Depot. De praktiskt med verktyg och redo att investera några helger kan sätta ihop sina egna prefabricerade växthusgaser.

Konstruktion och plats

För att maximera överföring av solljus, hobby växthus bör funktionen breda sektioner av glas, en kondens kontroll system för att kontrollera fukt droppande växter och fixturer, en reglerad tak ventilationssystem och glasrutor eller vinyl plast på utsidan av växthuset att minska värmeförlusten.

Normalt rekommenderas att växthus mot söder, sydost och sydväst, med söderläge är det bästa alternativet för att få utmärkt solexponering. West exponerade platser är bra om det finns några andra alternativ, men du måste hitta någon sorts skugga under sommaren för att skydda växter från brinnande. Kom ihåg att en webbplats som får bra sommar sol inte kan få bra solen på vintern. Eftersom metoden dagar vintern, solens vinkel mot horisonten minskar, så håll detta i åtanke när du väljer en plats med god solexponering.

Om du bara har ett norrläge läge, är det bästa alternativet att göra en vinterträdgård i ditt växthus. Lövverk växter och skugga-älskande växter som orkidéer och afrikansk-viol gör väl på vintern utan direkt sol. Du kan även lämna lysrör för att odla sun-älskande växter, men ha i åtanke att uppvärmning och belysning kostnader blir lite högre.