Växter som stöter bort mygg inomhus

Växter som stöter bort mygg inomhus

Myggor är blodsugande insekter som inte bara invadera gården, men inomhus också. Medan många villaägare använder kommersiella avskräckande medel för att hålla mygg bort, söker andra alternativa metoder som inte kräver skadliga kemikalier. En sådan metod är att placera särskilt mygga-repellerande växter nära dörrar och fönster, som är de gemensamma startpunkterna av myggor.

Kattmynta

KATTMYNTA är en blommande växt som tilltalar katter. Men det är hatad av myggor och andra insekter som myror, kackerlackor, loppor och skalbaggar, att göra det är ett bra insektsmedel. KATTMYNTA är en perenn växt som växer ca 5 fot hög och producerar små vita eller lila blommor. Det är en aromatisk ört från familjen och kan odlas inomhus. Kattmynta oil är en viktig ingrediens i många insektsmedel sprayer.

Rosmarin

Rosmarin är känd för sin rika arom och läggs till ett brett utbud av rätter. Men är doften hatad av myggor. Rosmarinolja som utvinns ur denna ört fungerar som en utmärkt mosquito motbjudande. Denna ört växer bra i torra klimat. Det kan odlas i krukor i hemmet. Det kan växa upp till 6 fot lång och är känslig för kyla.

Citronella gräs

Ett annat naturligt myggmedel är citronella gräs, som är en tropisk växt som växer upp till 6 fot lång. Den olja som utvinns ur denna växt används i sprayer och ljus som stöter bort myggen också som i livsmedel smaktillsats och kosmetika. Placera växten i ditt hem och brudgummen det regelbundet.

MARIGOLD

MARIGOLD växer upp till 12 inches tall och producerar attraktiva orange, röda eller gula blommor. Förutom sin skönhet, är det känt för tillbakadrivningen myggor och andra insekter i hemmet. Dessa ettåriga växter kan växa i någon jord och placeras i områden i hemmet med direkt solljus.