Vätskor att stoppa toalett lukter

Vätskor att stoppa toalett lukter

De högra vätskorna hålla en toalett att lukta fräsch och ren. Toaletten lukter kan orsakas av bakterier, mögel, mögel och kroppen avfall. Ta bort dessa objekt från skålen, både inne och ute, håller toalett lukt gratis. Innan du använder någon typ av rengöringsmedel, se till att det finns inga kemikalier i toalettstolen. Kemiska reaktioner kan uppstå och orsaka giftig rök.

Flytande blekmedel

Klorin är kommersiellt tillgängliga som rengöringsmedel till golv, ytor och tvättservice. Whitening åtgärder av klor lämnar en toalett skål vit medan det dödar en mängd gemensamma hushållet bakterier och bakterier. Hälla en kopp blekmedel i en toalettstolen, swishing runt med en pensel och gör det möjligt att sitta i flera minuter lämnar området färsk. Helt enkelt spola för att skölja. Använd försiktighet använda blekmedel. Det är inte säkert för djur att förtära och kan orsaka hudirritation vid kontakt. Blanda blekmedel med andra rengöringsmedel, inklusive ammoniak, kan orsaka giftig rök. Ventilera rummet väl vid rengöring.

Vit vinäger

Att höja syrahalten i en miljö dödar en mängd bakterier och bakterier, som är konceptet bakom rengöring med vit vinäger. Mycket sura vätskan ändrar pH-nivån i en toalett skål, döda oönskade inkräktare som orsakar toalett lukt. Häll ca 3 koppar av vätskan i en toalett, och tvätta runt med en trasa eller svamp. Lämna i flera timmar eller över natten för bästa resultat. Torka området igen innan du spolar bort. Vit vinäger är inte giftiga för husdjur och är säkert att använda runt barn. Syran i ämnet lämnar toaletten blanka och lukt gratis.

Mörka Soda

Liknande till rengöring egenskaper i vit vinäger, mörka soda Rengör toalettskålar. Socker-belastade läsk är avsedda för att dricka men erbjuda ett alternativ i badrummet. Häll en 8-oz. can av vätskan i en toalett skål och Låt sitta i minst en timme, som kommer att ändra surhetsgrad i vattnet och döda många lukt-orsakar bakterier. Soda bör lämna skålen blanka efter spolning att skölja. Alla märken, inklusive generiska, är godtagbart för användning. Soda är ofarligt för husdjur och barn och erbjuder inga risker för hud eller giftiga ångor.

Kommersiella produkter

Flera flytande rengöringsmedel finns på butikshyllorna för rengöring och deodorizing toaletter. Några är avsedda att rensa bort orsaken till lukten. Många av dessa innehåller blekmedel eller ammoniak. Andra produkter innehåller citronsyra från frukt att döda bakterier och lämna en citron eller apelsin doft. Vissa innehåller väte oxid lösningar för att lossa och tvätta bort källan av dofterna. Vissa kommersiella flytande produkter är gjorda för att maskera dofterna.