Värme Tolerant perenna blommor

Värme Tolerant perenna blommor

Blommor fleråriga avkastning varje år utan omplantering. Men behöver de fortfarande några hand. Purdue University förlängning varnar att perenner inte kan alltid bo där du plantera dem men kan spridas. Du måste välja perenna blommor som kommer att vara lycklig i din plats--särskilt om din trädgård får full sol. Ibland extrem värme betyder också extrem torka och växter kan behöva extra vatten. Med rätt vatten, dock kan många värme-tolerant perenna blommor trivas i din trädgård.

Svart-Eyed Susan

Fastän en wildflower, använder vi ofta black-eyed AminRamjee i trädgårdar för sin ljusa färg. Eftersom de effektivt reseed själva, behandlar vi dem som perenner. Black-Eyed AminRamjee ser ut ungefär som prästkragar med bruna eller svarta centra och ljusa gula kronblad. De är värme tolerant och blommar under den hetaste delen av sommaren genom hösten. Texas Institutionen för trädgårdsodling vetenskaper råder att snittblommor, i vatten, kommer sista sex till tio dagar.

Kinesisk hibiskus

Köpa hibiskus växter i de färger som du föredrar. De kan växa upp till 4 fot hög och blomma längden på skaftet. University of Florida står det att de behöver minst en halv dag för direkt solljus. De flesta hibiskus blommar året runt i södra Florida. På andra platser de dör tillbaka till marken på vintern, och du kommer att behöva skära canes ned till marken medan de är vilande.

Rudbeckia (Echinacea)

Rudbeckia kommer i många färger. Blommorna ser ungefär som en daisy med mörka centrerar och färgade kronblad. De blommar hela sommaren och tål värme bra. De är flera skaft växter producerar 2-tums blommor. De växer ca 3 fot lång. Måste du plocka bort döda blommorna att hålla den blommar hela sommaren. De föredrar full sol även om de kommer att växa i halvskugga.

Rysk salvia

Rysk salvia, en woody växt, växer upp till 4 fot lång, med taggiga stjälkar täckt med blå-lavendel blommor. Bladverket består av små grå-gröna blad. Det älskar värme och behöver mycket lite vatten. Rysk salvia blommar från början av sommaren genom hösten. Detta gör bäst om skära ned till ca 6 inches när vilande.

Verbena

Verbenas växa ca 10 inches tall och blommor kan vara många färger. Använda dem som kantning växter eller hängande korgar. De behöver mycket bryr sig inte och över vattning kommer att skada dem. Måste du plocka bort döda blommor eller de slutar blomning. Om det händer, kommer att klippning toppen av stjälkar främja nya blommor.

Veronicas

Veronicas finns i många färger och olika storlekar. De har några problem och tål de flesta klimat. Vissa sorter växer låga och göra bra kanter eller gränser. andra växer i klungor upp till 3 fot lång. De blommar mitten av sommaren genom hösten.