Varför tillverkar inte min Dogwood träd blommor?

Dogwood träd är en av de vackraste träd i gräsmattan. Dogwood träd producerar blommande blommar på våren och försommaren. Dock dogwood träd ibland inte blommar. Det finns fyra grundläggande skäl för dogwoods inte blommar: läge, ålder av träd, sjukdomar och insekter.

Ålder

Ett nytt dogwood träd kommer att inte blomma i upp till 3 år. Detta är en period av tillväxt för trädet, och den använder alla sina resurser under dessa år för att växa till en stark träd innan blomning. Eftersom detta är en naturlig händelse; Det är inte nödvändigt att oroa om trädet inte blommar. Behöver du ta hand om trädet under denna tid för att undvika framtida problem. Detta inkluderar gödsling, korrekt beskärning och vattnas ordentligt. Träd som är äldre än 20 år att producera färre blommor som de träd åldrarna.

Läge

Dogwood träd föredrar full sol. Se till att plantera nya dogwoods i ett soligt läge i jord som dränerar väl. Dogwoods gillar inte mycket våt jord och kommer att göra dåligt på våta platser.

Sjukdom

Anthracnos är en sjukdom som slumpmässigt attacker dogwood träd och kommer att förhindra blommar. Tråkig, gulnade blad eller bruna fläckar på bladen är en indikation av anthracnos. För att styra denna sjukdom använder en lämplig fungicid för anthracnos. Se till att trädet är i ett soligt läge, vatten trädet efter trädets behov och vatten i de tidiga morgontimmarna.

Svampen

Mjöldagg på bladen kan döda dogwood träd så småningom om de lämnas obehandlade. Använd lämplig fungicid för mjöldagg för att styra ljus finkornig ämnet på bladen. Om mjöldagg är ett problem i ditt område av landet, se till att den dogwood träd du köper är resistent mot mjöldagg att minska risken för mögel tillväxt. Någon typ av "Appalachian" typ av dogwood motstår mjöldagg bättre än andra arter.

Insekter

Under den första våren tillväxten, om dogwood trädets knoppar börjar växa och sedan dör, är detta ett tecken på galla. Galla är resultatet av en liten brun fluga som lägger larver i korsningar av armar och ben och bud tillväxt. Larverna kommer bar i trä, döda knopparna. Om den lämnas obehandlad, dödar galla så småningom hela trädet. Om skadan är allvarlig nog, kommer kraftig beskärning av den dogwood trädet att krävas. Använda Sevin damm eller kiselgur för att styra lätta angrepp av skadeorganismer av galla.