Varför täcker badtunna?

Badtunna täcker är gjorda för att hålla vattnet varmt utomhus och inomhus, samtidigt som man förhindrar fukt från att fly. Täcker är slitstarka och tung så att djur och barn inte kan enkelt öppna dem. Marine-grade vinyl materialet omfattar Högdensitetsskum inuti en badtunna täcka tål sol och kyla.

Värmeförlust

Utan en cover på badtunnan förlorar värme. Badkaret måste värmaren körs för att hålla vattentemperaturen bekvämt. Om badkaret inte har en cover, förloras som värme. Värmeförlust gör aggregatet arbeta hårdare än det borde, och elkostnader kommer att bli enorm. Inomhus, kommer du se fukt inne i huset från uppvärmda fukten kommer bort avtäckta badtunnan.

Skräp

En cover håller flygande skräp ur bubbelpool utomhus. Att hålla badkaret omfattas hindrar smuts, blad och buggar kommer in vatten, vilket skulle kräva dagliga borttagning innan badtunnan används. Locket ska passa tätt över sidorna av badtunnan så att ingenting kan få i vattnet.

Dränering

En cover bidrar till att minska antalet gånger om året måste du tömma badtunnan och tillsätt nytt vatten. En cover kommer att hålla vattnet renare och du kommer att använda färre kemikalier i vattnet. De flesta tillverkare rekommenderar dränering en hot tub varje månad eller två, men detta kan bli en långtråkig arbete efter en tid. När du använder en cover, stannar vattnet renare och varmare.

Säkerhet

Säkerheten kommer först när du har en bubbelpool. Barn som leker runt en badtunna innebära en säkerhetsfråga om det finns ingen täckning på badkaret. Allt som krävs är en minut för barnet att klättra upp på kanten av badtunnan och falla utan att någon vet. En badtunna täcka är tung, och små barn inte kan lyfta eller öppna den. Fåglar och andra vilda djur kommer inte att kunna få i vattnet heller.