Varför skulle ett vägguttag göra ett surrande ljud?

Varför skulle ett vägguttag göra ett surrande ljud?

Att se dina eluttag fungerar korrekt är avgörande för att förhindra problem med allt från kortslutning till elektriska bränder. Ett antal frågor, inklusive problem vid utloppet sig till dåliga ledningar i hemmet, kan orsaka avsättning till buzz. Du kan utföra enkla felsökninganvisningar själv, men kontakta en certifierad elektriker innan du gör några ändringar i ditt hem ledningar.

Dålig utlopp eller kärl

Försämringen av komponenter inom ett eluttag är den vanligaste orsaken ett utlopp kommer buzz. När du ansluter något till ett uttag, håller kontakt blad inom uttaget kontakten på plats. Om dessa blad blir lös eller skadad, hålla inte de ordentlig kontakt med i kontakten, vilket kan orsaka surrande. Det enklaste sättet att åtgärda det här problemet är att ha en elektriker Ersätt eluttaget. Butiker kan köpas för några dollar från någon järnaffär. Du kan också låta elektrikern kontrollera anslutningarna på ett utlopp för att kontrollera att skruvar och sladdar gör fortfarande bra kontakt.

Dålig fixtur eller lampa

Dåliga elektriska ledningar inom en elektrisk anordning kan orsaka surrande och nynna som är orelaterade utlopp. Om du har en armatur som är ansluten till vägguttaget, exempelvis kan armaturen själv orsaka surrande. Flytta armaturen till ett annat uttag att se om du kan replikera surrande. Om du kan, ligger problemet med fixturen snarare än uttaget.

Dimmer-växlar och andra enheter

Dimmer växlar kan ofta orsaka surrande både på armaturen och på annat håll om de delar en krets med andra butiker. För att avgöra om en dimmer orsakar surrande, inaktivera växeln dimmer hela vägen och lyssna på ljudet vid utloppet. Om surrande slutar när växeln dimmer är avstängd, kan växeln dimmer vara orsaken till ljudet. Prova att ersätta din nuvarande lampa med en grov service lampa att se om detta rättsmedel problemet. Om inte, överväga att ersätta växeln dimmer med en vanlig strömbrytare.

Enheter kan ibland orsaka surrande på andra försäljningsställen som delar samma krets. Om du är bekant med hur ditt hem är kopplad, koppla bort alla andra enheter anslutna till tappställen på samma krets som den utlopp som är surrande. Om surrande slutar medan dessa enheter är urkopplad, fungerar utlopp sannolikt.

Dåliga ledningar

Problem med kabeldragning i ditt hem kan också orsaka surrande att härröra från ett utlopp. Om ledningarna var felaktigt installerad eller har helt enkelt börjat Frans eller försämras med åldern, kan dåliga ledningar orsaka överslag och frågor på kretsbrytaren. Om de lösningar som föreslås inte tidigare avhjälpa det surrande ljudet, har en licensierad elektriker undersöka ledningarna i ditt hem för skador, slitage eller dåliga anslutningar.

Ytterligare Information och varningar

Stäng alltid av makt på kretsbrytaren när du arbetar med ett eluttag.

Felsökning och repareras en elektriska problem av detta slag är en uppgift bästa utförs av en legitimerad sjuksköterska.

Vissa marken fel krets vakuumbrytarna producera en liten surrande brus, särskilt när man återställer.