Varför har min dvärg Apple har inga äpplen?

Dvärg äppelträd är perfekta för trädgårdsmästare som inte har mark att stödja stora träd. Bara växer ca 10 fot lång, de erbjuder kvalitet frukt i ett mindre utrymme. Men dvärgen träden kan fortfarande har stora problem och inte blottar frukt är en av de största. Det finns några skäl till en dvärg äppelträd inte kan bar frukt och utbildning är alltid nyckeln till en framgångsrik gröda.

Ålder och olika

De flesta fruktträd kommer inte bar frukt när de är unga. Dwarf fruktträd snabbare än större sorter, men det kan fortfarande ta allt från två till tre år innan du ser frukt på ditt träd. Enligt Virginia Tech, kommer inte träd köpt på blottar ålder bar frukt direkt efter plantering. de kan även ta längre tid än yngre träd. Vissa sorter endast bära frukt vartannat år som bra så dubbelkolla att se om ditt träd är vartannat år blottar typen.

Beskärning

Beskärning är absolut nödvändigt att friska, frukten baring träd. För mycket eller för lite beskärning eller ens rätt mängd vid fel tidpunkt kan förhindra att ett träd blottar frukt. Beskärning bör alltid göras årligen, i slutet av säsongen vilande, innan våren tillväxt börjar. Ett träd som inte är beskurit kan lägga för mycket energi på att växa nya skott och kan inte växa någon frukt. För mycket tillväxt kan också skugga ut frukten baring grenar. Ett overpruned träd kanske inte har någon frukt-baring grenar kvar efter det är beskäras. Du kan alltid kontrollera med din lokala universitetet förlängning för beskärning tips.

Pollinering

Äppelträd, liksom många andra fruktträd, kräver korspollinering för produktion av frukt. Om du bara har ett träd, kan du ha dålig kvalitet frukt eller någon frukt alls. Plantera minst tre sorter med överlappande bloom datum för den bästa chansen att lyckas, säger experter på Virgina Tech. Golden Delicious är ofta planterade pollinering olika. Och kom ihåg att bin är de översta pollinatörer av frukt världen. Om du har använt bekämpningsmedel på dina träd, kan du har dödat din pollinatörer tillsammans med din skadedjur.

Skadedjur och sjukdomar

Skadedjur och sjukdomar är oftast de enklaste skyldiga att upptäcka när en fruktträd inte är producerar. Ogräs och döda leaf borttagning är nyckeln till att förebygga skorv och andra svampinfektioner. Svampen trivs i ruttnande och fuktig skräp. Apple skorv är den vanligaste sjukdomen som påverkar äppelträd. Sprayer är kommersiellt tillgängliga att bekämpa apple skorv, men använder dem med försiktighet som vissa innehåller bekämpningsmedel och kan skada bin. Lösa apple tree borer, plommon curculio, codling moth och apple maggot är några av de vanligaste problem insekterna. Om bekämpningsmedel måste användas University of Maine rekommenderar vänta tills 95 procent av blommor har fallit bort trädet för att skydda pollinatörer.