Varför är avlopp vatten bakningen upp i källaren?

Ett avlopp backup i källaren är väl bland de mest ovälkomna sevärdheterna till alla husägare. Tanke på sanitet faror och illaluktande lukt som alltid följer med avloppsvattnet, måste Villaägare inför denna ovälkomna syn hitta och reparera den direkt.

Avlopp Backup i källare

Någon källare kan översvämningar med avloppsvatten, med tanke på att VVS- och öppna golvbrunnar är en del av nästan varje bostadsområde källare. Bostäder i områden som ser ofta nederbörd hela året kan vara mer mottagliga för källaren översvämningar än andra hem, särskilt om storm avlopp och avloppsvatten linjerna delar de samma VVS-system.

Möjliga orsaker

Flera möjliga orsaker för en källare översvämning med avloppsvatten. Alla öppna golvet rinner eller VVS fixtures, såsom toaletter, sjunker och dusch avlopp i källaren, kan översvämma källaren med avloppsvatten när VVS-systemet ryggen upp. Rötter från träd eller lång rotade växter som växer utanför källaren kan skada VVS-rör och tillbaka upp avloppsvatten i ovädren dränera. Ännu en paus vid huvudsakliga kloakledningen orsakas av en ansamling av regnvatten kan säkerhetskopiera avlopp i källaren.

Rättsmedel

Alltid ringa en rörmokare så fort du märker en säkerhetskopia. Rensningen ansträngningar kommer att för intet om läckage orsakar översvämningar inte repareras, så får en rörmokare att isolera och fixa läckan i första hand. Aldrig är promenad i stillastående vatten medan källaren översvämmad på grund av risk för elektriska stötar. Undvik hudkontakt med avloppsvatten, och aldrig låta barn eller djur i källaren medan det är översvämmad. Också undvika hudkontakt eller äta eller dricka något som har kontaktat avlopp vatten.

Att förebygga framtida problem

Forking över de betydande kostnader och ansträngningar behövs till rensa upp i en källare avloppsvatten översvämning förståeligt lämnar husägare som vill lära sig hur de kan undvika källaren översvämningar i framtiden. Mössa av källaren golvbrunnar med undantag när de behövs för att ta bort överflödigt vatten från källaren. Rörmokare kan installera kontrollventiler och andra enheter till Rörmokarartiklar i källaren som kan förhindra översvämningar innan de uppstår. Att få din VVS fixtures regelbundet kontrolleras kan också hindra störningar som orsakar avlopp översvämningar i första hand.