Vanliga Garage dörröppnare problem

Ett garage dörröppnare är en av de mest praktiska artiklar en husägare kan ha installerat på sina garage. Det håller dig säker, varmt och torrt inne i bilen tills du är i garaget. Som alla mekaniska artiklar med rörliga delar, kan garage dörröppnare ha problem som orsakar dem fel. Den goda nyheten är att detta händer sällan.

Remote slutar fungera

Den sluta remote är en av de vanligaste problemen för en dörröppnare. Det snabbaste sättet att kontrollera detta problem är att manövrera dörren från växeln interiör. Detta visar om problemet är definitivt fjärrkontrollen och det största problemet med fjärrkontrollen är döda batterier. Byt ut batterierna och se om som eliminerar problemet. Om batterierna inte fixa problemet, ersätta fjärrkontrollen.

Dörr vägrar att öppna

När du använder knappen interiör och dörren inte fungerar så har du andra problem. Det största problemet när dörren inte fungerar är brist på makt till enheten. Kontrollera att enheten är fortfarande inkopplad och att det finns ingen brytare som har vänt. Om allt detta checkar ut, kontrollera säkerhet ögat. Se till att säkerheten ögonen är korrekt justerade och arbetar. Kolla spår för blockering. Om allt detta checkar ut, ringa en professionell för att göra reparationer.

Sakta till öppna

Om din garageport öppnas långsamt eller är ryckig medan öppning eller stängning, kommer problemet att spåren. Rengör och Smörj spåren och ditt problem ska gå bort. Medan smörjande Smörj spåren, kedjan eller skruv av öppnaren så det inte är problemet.

Fungerar av sig själv

Om garageporten verkar vara besatt och kör egen, finns det ett par saker fel. Kolla fjärrkontrollen. Om det har kortsluts kan det skicka en kontinuerlig signal till dörren. Ta bort batterierna från fjärrkontrollen och se om dörren stannar. Om det slutar, ersätta fjärrkontrollen. En kort i motorns ledningar eller säkerhet ögon kan också orsaka detta. Kolla ögonen för att se om lamporna är fast eller blinkande och spåra trådarna tillbaka till motorn så att de är i gott skick. Allt detta ser bra ringa en professionell. Om driften av dörren är periodiska, kan du ha en granne med en dörr på samma frekvens som din dörr. De flesta nya modeller kan ägaren att ändra denna frekvens av deras dörr. Prova detta du har denna möjlighet. Kontrollera instruktionsbok och följ anvisningarna. Det tar bara några steg.