Vakuum industriverktyg

Vakuum industriverktyg

Kombisugare är byggt för användning på olika ytor och mer tunga jobb än det genomsnittliga kommersiella vakuumet. Kombisugare har oftast längre sladdar, starkare, starkare motorer och ett bredare utbud av tillgängliga bifogad fil verktyg. Verktyg för sådana dammsugare är gjorda att komma in i små utrymmen och att rengöra golv och möbler i allt från ett kontor till ett dagis. Köpa verktyg specifikt för märket på vakuum du äger--inte alla verktyg för arbete med varje vakuum.

Klädsel

Klädsel verktyg används för att rengöra lint, smuts och annat skräp från stoppade kontorsmöbler. Dessa verktyg är gjorda av plast och metall och har en bred rektangulära munnar. De har inte borst eller rullarna. Eftersom öppningen av sådana verktyg är platt, de skapa bra sug och kan få svårt att ta bort poster som sällskapsdjur hår.

Damm

Damm borste bifogad fil verktyg använda mjuka borst störa bosatte sig damm och sedan plocka upp med sug kommer från dammsuga. Dessa verktyg har runda huvuden cirka tre till fyra inches i diameter och har en ring av mjuka borst runt öppningen till slang. Vissa damm borstar kommer i en oval form.

Skrevor

Skreva verktyg får svårt att nå områden, hörnen och bakom möbler. Dessa bilagor förlänga också vakuum staven. Detta verktyg liknar en vakuum trollstav som har krossat platt på den öppna änden. Spetsen har en fasad kant och den smala änden kan komma till platser en regelbunden, rundade trollstav går inte.

Golv

Ordet borstar är standarden för normala kommersiella vakuum. Detta verktyg kan tas bort och ersättas med andra olika vakuum verktyg och inte fastställts. Ordet penslar används för mattan dammsugning och har en roterande trumma med en rad med kort borst som vind runt den. Höljet fäster sugslang. Detta verktyg bör rengöras eftersom rotera vinkar gör det mottagliga för att få strängen, hår och annat skräp fångas runt trumman.

Extensions

Extension trollstavar finns i olika längder för att utöka räckvidden för ett vakuum. De är bra för att nå overhead, rengöring höga bitar av möbler och få under saker. Förlängningen fäster det vakuum sugslang, och eventuella ytterligare bilagor passar på slutet. De flesta används stavar är rakt, men det är några tillgängliga som har en kurva eller böja till dem för specialiserade.