Vad storleken inlägg för en 3 fot och 6-tums kedjelänk staket?

Vad storleken inlägg för en 3 fot och 6-tums kedjelänk staket?

Inlägg för en 42-tums kedjelänk staket är 2 inches i diameter och antingen 58 eller 53 inches lång. Detta beror på om de är djupare terminalen inlägg eller mellanliggande linje inlägg. Båda kommer att fastställas i grus och betong bas att säkra dem. Dessa siffror gäller "tumregeln" av stiftelsen är en tredjedel av höjden på staket för terminal inlägg och mindre för linje inlägg.

Terminal inlägg

Terminal-tjänster kommer att 2 inches längre än de rad tjänster, som är samma höjd som stängslet. De kommer att ha terminal efter kepsar på dem och ställas in i ett 6 - till 8-tums diameter hål. Lowes webbplats noterar att hål exakt djup och diameter beror på väder villkorar, till exempel att se till att inlägg gå under frost linjen.

Utfärda utegångsförbud för postar

Gates inlägg brukar gå lite djupare för stress av den svängande gaten. Lägga till en extra 6 inches djup av terminal post hål, att göra 64 inches för 42-tums stängslet.

Rad inlägg

Lowes webbplats konstaterar linje post höjden över marken kommer att motsvara höjden av kedjelänk tyget minus 2 inches. Tyget är 3 fot 6 inches eller 42 inches, blir raden inlägget 40 inches ovanför marken och 13 (en tredjedel) inches nedan.

Överväganden

Lowes hemsida rekommenderar 30-tums hål för terminal inlägg och 18 - till 24-tums hål för linje inlägg. Som skulle sätta post storlekar för en 42-tums staket på 72 inches för terminal inlägg och mellan 48 och 54 inches för linje inlägg.

Mark Plus en

Hoover staket co webbplats rekommenderar märkning terminal och gate inlägg på höjden på staket plus 1 tum, till exempel på 43 inches för en 42-tums staket. Hoover rekommenderar linje inlägg på 3 inches mindre än höjden på staket, i detta fall 39 inches. Att lägga till top järnväg och post mössor kommer att justera höjden. Varumärkena representerar botten av staketet och kan du få inlägg i till rätt djup, med beaktande av lutningen på marken.