Vad ska jag köpa att upprätthålla en Inground Pool?

För många människor är en inground pool det ultimata sättet att koppla av. I stället ska en fullsatt strand eller gemenskapen pool, villaägare kan njuta av avskildhet och tid för familjen. Många pool ägare ta ett snabbt dopp innan arbetet eller en lugn kväll dopp innan sängen. Att upprätthålla en inground pool är en hel del arbete, men utveckla en rutin kan göra det lättare. Del av som köper rätt material.

Pool kemikalier

Pool kemikalier arbetar tillsammans för att upprätthålla en säker och hälsosam miljö för simmare. Investera i ett vatten av hög kvalitet testning system som tillåter dig att kontrollera klor nivå och pH balansen i din pool.

Klor är sanitizer i valet för de flesta hem pooler. Testa poolvattnet varje vecka för att se till att klor nivån förblir mellan 1,0 och 3,0 delar per miljon (ppm). Alternativa produkter finns tillgängliga för dem som är känsliga för klor. Be din pool leverans butiken om.

Pool chock är en starkt koncentrerad klor produkt. Använda det när din pool ser gröna eller luktar starkt av klor. Pool chock är frätande, så Använd ögon- och skydd vid hantering av den. Låta minst åtta timmar och testa klor nivån innan simning.

Muriatic syra är den vanligaste pool syran. Bakpulver är en gemensam pool alkali. Använda dessa produkter vid behov för att upprätthålla en pH 7,0 till 7,6. Skydda din hud, ögon och kläder vid hantering av muriatic syra, som allvarligt kan bränna tyger och hud.

Rengöringsmateriel

Pooler måste rengöras ofta för att ta bort alger och andra buildups och behålla glans. En hård borste på en lång stång kan man skrubba poolen utan att ange det. Stål borst fungerar bra på alger, men ska aldrig användas på pooler fodrad med vinyl.

En pool vakuum kan du ta bort skräp som har bosatt sig i poolen. Vissa människor föredrar en automatiska rengöringssystem som ständigt reser över poolen. Stilar inkluderar robotar, tryck sidan städare och sugsidan städare. Shoppa runt för att hitta din favorit.

En yta skimmer netto kan du ta bort löv, buggar och andra små föremål. Bifoga din skimmer till en lång stång för enkel åtkomst.

Om du bor i ett kallt klimat, är ett poolskydd viktigt att behålla värmen. Solar täcker faktiskt generera värme, men är dyrare än traditionella täcker.

Swimming pool leverans butiker är fyllda med algicider, pool stabilisatorer och andra kemikalier och rengöringsmedel. Köpa dessa produkter när och om du faktiskt behöver dem, snarare än att försöka hålla en leverans av allt som du kan tänkas behöva.