Vad Shade buskar växa i Texas?

Vad Shade buskar växa i Texas?

Skugga är inte en egenskap som är vanligtvis förknippas med trädgårdsskötsel behov i Texas. De som bor i Texas vet dock att behovet av shade buskar är en trädgårdsarbete vardagen. Lyckligtvis, erbjuder flera buske sorter färg, bladverk och intresse värde till Texas landskap.

Hollies

Texans har flera sorter av skugga tolerant hollies att växa som buskar. Den amerikanska Holly och Cherry Bomb är exceptionellt bra val för skugga villkor. Den amerikanska Holly ger ett traditionellt utseende av taggiga blad och röda bär. Cherry bomb är ett bra val för en lågväxande buske, upprätthålla en höjd av 3 till 4 fot, och en bredd på ca 3 fot. Växtförädlarrätt antingen i väldränerad jord som en kantlinje växt eller som en dekorativ växt i behållare.

Virginia Sweetspire

Namnet för en annan stat, Virginia Sweetspire växer bra i Texas och är skugga-tolerant. Den bär doftande vita blommor i de tidiga våren och pulserande röda och orange blad på hösten.

Aralia

Aralias ge en tropisk titta på Texas landskap. Racemosa sorten är ett bra val bland släktet för en skugga miljö. Den kommer att blomma med Grönvit klasar av blommor. Under hösten kommer det blomma med mörkt lila bär till accent vänden av Aralia blad från grönt till guld.