Vad Self sådd blommor?

Vad Self sådd blommor?

Själv dirigerande blommande växter blommar på sommaren, utveckla frön, och sedan släppa eller sända sina frön i höst. I varma klimat, fröna gror och börjar växa i höst. I kallare klimat, frön kvar vilande under vinterhalvåret och gror när markens temperatur värms upp under våren.

Vanliga själv dirigerande blommor

Gemensam trädgård blommor inklusive gloriosa prästkragar, larkspur, columbine, ringblommor, cleome, fil kand knappar, alyssum, spider blomma, baby's breath, larkspur, zebra mallow, krasse, Shirley vallmo, sweet Williams, moss rose, godetia, Kina aster, morning glory och tyska kamomill är själv dirigerande. Både ettåriga och fleråriga växter kan vara själv dirigerande. Att upptäcka vilka blommor har reseeded sig och var de finns i trädgården är en av speciella njutning i våren trädgårdsskötsel.

Utsäde Distribution

Fröna är distribueras av vinden och transporteras till nya platser av fåglar och vilda djur. Frön är också borstade bort av människor och husdjur, och fröna transporteras till nya platser.

Gynnsam livsmiljö

Plant härdighet är ett viktigt inslag i upprättandet av växter som är själv dirigerande och hållbar. Avgöra om anläggningen är en som klarar kyla eller frysa temperaturerna i ditt område. Webbplatsen för National Arboretum för att avgöra USA härdighet zon för din trädgård platsen. Plantera blommor som är anpassad till din klimatförhållanden.

Invasiva arter

Baby's breath kan bli invasiva om inte hanteras i trädgården. Om växter spira upp i ställen där de inte är önskvärd, helt enkelt dra den unga växten ut med rötterna. Alla medlemmar i familjen, inklusive pepparmint, spearmint, katt mynta och ananas mint närvarande graciösa, små blommor och lägga till en härlig doft i trädgården. De sprids lätt av roten rhizomer och frön spridda på vinden. Om du inte vill att mint att spridas över hela din trädgård, är den bäst begränsad till behållare plantering.