Vad naturliga produkter kan används för att bli av med myror?

Vad naturliga produkter kan används för att bli av med myror?

Myror är gemensamma hushållet skadedjur som dras till våra söta livsmedel och drycker. De visas vanligtvis på våren och sommaren när vädret är varmt. Många människor använder kemiska sprayer och giftiga ant fällor i sina hem för att bli av med dem, men det finns gott om naturliga hem rättsmedel ute som också kan användas för att bli av med alla myror naturligt och effektivt.

Borax och gelé

Borax och någon form av gelé eller marmelad blandning kan användas för att attrahera och döda myror. Plats 2 matskedar av gelé och 2 msk borax i ett litet badrum papper kopp och kombinera ingredienser tills du får en tjock gelé blandning. Placera de små koppar fylld med denna blandning runt ställen där myrorna anger. Myrorna kommer att lockas till sötma av gelé och klättra i koppen och börja äta den. När de gör borax kommer att ange deras mag skrifter och döda dem. Se till att du håller barn och husdjur borta från denna borax och gelé blandning. Det kommer att göra dem sjuka.

Borax och vita bord socker

Borsyra är ett vitt luktfritt pulver som kan blandas med vita bord socker att göra en myra gift du kan hälla runt grunden för ditt hem för att hålla dem borta. För att göra blandningen behöver du 12 koppar borsyra och 12 koppar vitt bord socker. Häll dessa två ingredienser i en stor hink och kombinera med handskar på händerna tills båda ingredienser är jämnt fördelade. Använd en liten trädgårds spade att ösa och distribuera några av blandningen genom att strö det runt grunden för ditt hem. Myrorna kommer att lockas till blandningen, äta den och dör.

Peppermint och Spearmint te påsar

Placera peppermint och spearmint te väskor nära myrorna införselorten. Myror gillar inte doften av mint och kommer att hålla bort. Du kan också brygga och häll stark mint te runt grunden för ditt hem för att förhindra att myror kommer in. Detta är en säker naturläkemedel som inte är giftiga för människor eller husdjur.

Bittra gurkor

Med skivad och skalade gurkor och placera dem runt området av ant ingångarna och runt grunden för ditt hem kommer att hindra dem från att komma in eftersom det är en naturlig avskräckningsmedel. Ens lämna en korg full av färska gurkor på bänkskivan kan hindra dem från kryper runt nära livsmedel.

Tvål och vatten

Häll ca 1/4 kopp diskmedel i en stor hink fylld med vatten och kombinera tills du får tvål och vatten. Använda såpvatten och en svamp, tvätta områden där myror in och tvätta bänkskivor, bord, vitvaror, skåp, stolar och golv som kan vara klibbig på grund av spill. Detta kommer att hålla myror bort och är en av de säkraste naturliga metoderna.

Malet kaffe

Kaffe kan strös runt ant startpunkter till hindra dem från att komma in i hemmet. Detta fungerar eftersom kaffe innehåller kväve som bränner myror och dödar dem på kontakt om de beslutar att krypa genom att få till dessa sötsaker.