Vad man ska göra när vit injekteringsbruk kommer inte ren?

Vad man ska göra när vit injekteringsbruk kommer inte ren?

Vit injekteringsbruk används ofta för att hålla ihop plattor på golv eller vägg. Efter en tid börjar din injekteringsbruk mörknar i färg eftersom kornen i injekteringsbruk fånga smuts och damm som samlas på väggarna i kombination med vatten. Vanliga rengöringsprodukter och även några injekteringsbruk städare kan inte lösa problemet eftersom städare inte tränga tillräckligt djupt i injekteringsbruk, som snabbt absorberar element. Istället för att gå och köpa ett rengöringsmedel för injekteringsbruk, prova några metoder med saker du kan ha liggande runt ditt hus.

Bakpulver och vatten

Använd lite bakpulver för att rengöra din vita injekteringsbruk. Bakpulver har starka antibakteriella egenskaper och rengör abrasively alla ytor, vilket gör den idealisk för grynig konsistens av vita injekteringsbruk. Strö lite bikarbonat på en svamp och blöt det. Gnugga fogarna med svamp, trycker hårt på injekteringsbruk. Använd en scrub pensel för mer slitage.

Tillsätt vinäger

Med bakpulver-metoden, kan du förbättra din rengöring makt om du ersätter vatten med ättika. Placera vinäger på bakpulver och låt det skumma upp i några sekunder. Låt den sitta där tills det lugnar och skrubba väggen ner.

Prova några H2O2

Väteperoxid har en förbättrad antibakteriella förmåga och försvagar banden mellan injekteringsbruk och smuts. För att förhindra hudirritation vid hantering av väteperoxid, sätta på några handskar innan du börjar arbeta. Ämnet rymmer en punch i kombination med bakpulver. Häll lite bakpulver i en kopp med en liten mängd väteperoxid i det och blanda två. Fortsätta att lägga till bakpulver tills det blir en pasta. Doppa en tandborste i pasta och skrubba bort på väggen. Din injekteringsbruk kommer att återfå sin vita färg och förblir skyddade mot bakterier.

Blekmedel

Blekmedel bara bleka inte din yta men återställer sin lyster och massakrer alla bakterier på ytan du rengöra den med. För att ge det mer makt, blanda 1 del blekmedel med 1 del bakpulver. Öppna windows brett i rummet du arbetar i. Doppa en tandborste i din blandning, skrubba fogarna och titta på den vända pärlskimrande vita.