Vad krävs för att sätta ihop en kedja länk staket?

Vad krävs för att sätta ihop en kedja länk staket?

Även om hemligheten till att vara en god granne kan innebära att installera ett bra staket kan Stacket av trä vara dyrt och kräver frekvent underhåll för att hålla dem ser sitt bästa. Galvaniserat stål kedja länk staket är dock billigare att installera och inte behöver målningen eller vatten tätningsmedel som staket kräver.

Planering

Om du placerar en kedja länk staket längs din egendom linje, bör du referera till en kopia av din egendom undersökning att avgöra där linjen markörer och mätningar av gränsen. Också bör du ringa din allmännyttiga företag för att om verktyget ska markeras och skaffa tillstånd som krävs. Använda trä stakes och sträng eller sprayfärg för att markera gränslinjerna. När du avgöra var din första gärdsgårdsstör placeras, behöver du ett måttband att lokalisera lämpliga avståndet till nästa staket inlägg.

Material för att installera stängselstolpar

För att installera en staketstolpe, måste du gräva post hål med en dikning spade eller en efter hål digger. Inställning av stängselstolpar i betong kommer att göra dem robustare och hindra dem från att luta. För denna uppgift behöver du en 10-galla hink, betong, vatten och en spade.

Stängsel material

För stängslet måste stängselstolpar, övre skenor, staket tyg, övre skena ärmar, loop mössor, slips ledningar, spänning barer, spänning klämmor och vagnsbultar. Om du installerar en grind i staketet, behöver du även en kedja länk gate, gångjärn och en gaffel spärr att hålla grinden stängd.

Verktyg

För att montera staketet, behöver du standardverktyg, inklusive en hylsnyckel set, nivå, hacka såg eller rörsågen och fäktning tång. Du behöver också specialiserade verktyg, inklusive fäktning tänger och ett handtag kedjar för att hjälpa sträcka kedjan länk tyget.