Vad kan täcka en Cement veranda att försämras?

Vad kan täcka en Cement veranda att försämras?

En veranda är en förlängning av ditt hem och ett trevligt ställe att sitta utomhus, samtidigt som de nära hus och bekvämligheter. Om din cement veranda är många år gammal, kan betongen vara börjar spricka och faller sönder, med gropar som förekommer och kanterna sönder. Flera sätt finns för att täcka en allt sämre veranda och göra det användbart igen.

Betong

Dyka upp igen din försämrade cement veranda med polymerbaserade cement resurfacer. Produkten består av Portland cement blandat med högpresterande polymerer. Blanda produkten med vatten och använda en murslev för att tillämpa en havre ungefär 1/16th av en tum tjocka. En 20-pound bag kommer att dyka upp igen runt 50-60 kvadratfot av veranda. Arbeta snabbt för att förhindra resurfacer torkar ut innan du slutför och gör jobbet på en varm, torr dag med mellan 70 och 75 grader Fahrenheit med låg luftfuktighet. Testa yttemperaturen på verandan, som bör vara cirka 50 F när du dyka upp igen.

Tegelstenar

Göra en attraktiv tegel-stenlagd veranda att täcka ditt försämrade cement golv. Fylla gropar med färdigblandad cement och låt det torka. Sprida ett lager av murbruk halv en tum tjock på betongytan och tryck tegelstenar i det, börjar med ytterkanterna så även om. Lämna ett mellanrum på 3/8 tum mellan tegel för murbruk att stiga upp och säkra dem.

Wood

Bygga ett trädäck över verandan. Du kan antingen bygga det helt oberoende av befintliga verandan, genom att sjunka inlägg i marken runt verandan, eller du kan fästa sida och centrera balkar till cement verandan med metall fotplattorna och ärm ankare och lägga lamellerna över dem. Du kan behöva få ett tillstånd om däcket kommer att vara större än den befintliga verandan.

Vinyl, PVC och aluminium

Dessa material gör utmärkt prydnad och installation är mycket lik den för ett trädäck. PVC prydnad är tillverkad i solid-core cellulära PVC och är blekna, fläcken och mögel resistenta. Materialet ser ut som trägolv men inte spricka, splinter, varp eller förfalla och kommer i not och spont veranda brädor i olika längder. Det är enkelt att installera och kräver ingen förborrning. Vinyl och pulverlackerad aluminium prydnad finns också på salel redo att installera.