Vad kallar du skärmen inneslutna rum för däck?

Vad kallar du skärmen inneslutna rum för däck?

När ett däck har en skärm inhägnad förvandlar det plötsligt från att enbart vara ett däck till att vara en dekorerad ut rum. I stället för att utsättas för elementen och angrepp av löss, kan du och dina gäster lounge och dröja till ditt hjärta innehåll. Det finns flera namn för skärmen slutna däck, baserat på form, storlek och overhead tak täckning. Oavsett vad du väljer, en skärm slutna däck kommer att göra ett välkommet tillskott till din utomhus njutning.

TV rum

När ett däck har skärmad väggar, utan fönster, kallas det till ett TV-rum. En skärm rum kan ha ett avskärmat tak eller en gjorda av aluminium eller trä. Men till skillnad från en uteplats inhägnad är ett TV-rum en mindre komplicerad struktur. Taket är enkel och oftast inte isolerade. Skärmen rum är populära hemmafixare tillägg till däck. Som uteplats kapslingar serverar trädäck som grund. Däcket är sedan inramad med enkla 1-av-4 trä paneler, löper vertikalt och screening material är häftade till trä ramar. Skärmen rum är populära i områden där vädret stannar varm större delen av året och tillåt förbrukaren till njuta av utomhus värme och naturliga vindar.

Uteplats inhägnad

En uteplats inhägnad är termen för ett avskärmat däck med trä eller aluminium ramar och bjälklag att skapa väggar och tak. Materialet som screening omsluter däck så att du är skyddad från buggar, djur och vind. Om höljet är byggd runt en befintliga däck, ger trä prydnad material golv och bas för att bygga inneslutningen. Taket kan antingen vara skärmad, metall, vinyl eller trä. En uteplats inhägnad har ofta någon typ av isolering eller skiktning i taket att hindra vatten från att tränga igenom. Det kan också ha hängrännor och stuprör kopplade. En uteplats inhägnad med en fast och mer formella tak som benämns som en "total uteplats inhägnad." Det ger ytterligare overhead skydd från vind, regn och med snö. Uteplats kapslingar kan också har glasfönster förutom avskärmat windows eller paneler.

Lusthus

Ett avskärmat lusthus är en annan typ av kontrollerade däck. Gazebos är tekniskt däck eftersom de är byggda av trä prydnad material. Den stora skillnaden är att gazebos är oftast mer utsmyckade och har mer karaktär än en konventionell däck. Ett avskärmat lusthus är fristående från den yttre ramen i hemmet och har vanligen en åttakantig, hexagonala eller cirkulär form. Screening kan vara permanent och springa från golv till tak eller lusthuset kan ha gardiner gjorda av mesh screening material som kan vara sänks och höjs som behövs.

Vinterträdgård

En skärmad däck med lutande tak--sådana sneda eller A-formad tak--benämns som en vinterträdgård. Vinterträdgården arkitektonisk design används när du har en stor kortlek och vill dra nytta av naturutsikt och möjlighet att njuta i solljus eller se stjärnorna på natten. En vinterträdgård design kan innehålla en kombination av screening och glas. Väggpaneler kan vara en kombination av båda, och i stället för tak av trä eller metall (som i fallet med en uteplats inhägnad, skärmen rummet eller lusthus), taket är traditionellt gjord av glas så att du kan visa himlen.