Vad grundläggande förnödenheter ska vara i köket?

Vad grundläggande förnödenheter ska vara i köket?

Köpa några sturdy, högkvalitativa kök krukor och redskap som kommer att pågå i år är en bättre investering än köpa en hel del billiga bitar som kommer att bryta det första året. Hålla grundläggande ingredienser i handen så du kan slänga ihop en snabb måltid utan en resa till mataffären.

Köksredskap

Enligt "Real Simple" magazine, det finns endast tre typer av krukor som är viktigt att ha: en åtta-quart BULJONGKITTEL, en 10-tums Traktörpanna och en två-quart kastrull. En cookie blad och en glas gryta kommer att slutföra din grundläggande samling.

Redskap och verktyg

Dina kökslådor bör innehålla en slev, visp, en metall spatel för att vända pannkakor och cookies och en gummi spatel för att blanda ihop degen eller skrapa ingredienser ur en burk. För skärning och hugga, "Real Simple" rekommenderar att ha en kock kniv med en 8 - eller 9-tums bladet, en kniv med ett 3 - eller 4-tum blad och en sågtandad kniv för skivning bröd. Ett rivjärn, grönsak skalaren, korkskruv, durkslag och en uppsättning mäta skedar och mätning koppar kommer att spetsa ditt kök essentials.

Mat

"Real Simple" antyder lagerhålla skafferiet hyllorna med vegetabilisk olja, olivolja, mjöl, socker, kryddor, salt och peppar. Hålla några lätt måltid staples i handen också som hönsbuljong, tomatsås, torr pasta och ris. I kylskåp, bör du hålla smör, mjölk och ägg. Förvara blandade grönsaker, bröd och kött i frysen.