Vad göra med kvistig furupanel?

Vad göra med kvistig furupanel?

När det gäller kvistig furupanel, du antingen älskar eller hatar den. Om ditt hem har kvistig furupanel, och du är redo för en förändring, börja inte riva väggar ännu. Om du gillar stuga, land, stuga eller beachcomber inredning, kan då kvistig furupanel vara en attraktiv design funktion. Och om ingen av dessa utsmyckning stilar passar din smak, du har andra alternativ.

Lantlig stil

Om stuga stil är din stil, kan kvistig furupanel göra en bra bakgrund för din inredning. Den rustika utseendet av tall på väggarna går bra med målade shabby chic möbler och balanserar de rynkad, fluffiga fönsterbehandlingar som är ett kännetecken för stuga inredning. Hålla möbler och tillbehör ljus i färgen och vikt för ytterligare balans.

Lantlig stil

Lantlig stil innehåller många olika dekorera teman, men den goda nyheten är nästan någon av dem kommer att arbeta med kvistig furupanel. Om din land stil är primitiva eller land söt, är kvistig furupanel en perfekt bakgrund för casual, handgjorda utseendet på land möbler och tillbehör. Om dina möbler och tillbehör är stora och/eller mörka i färgen, se till att belysningen i rummet är mer än tillräckligt--mörka och tunga möbler i kombination med träpanel kan råna ett rum av ljus.

Stuga stil

Som lantlig stil, kan stuga stil inredning omfatta valfritt antal teman--timmerstuga stil, västra stuga stil, även skidstuga stuga stil. Om någon av dessa stilar, kan knotiga furupanel vara en viktig faktor i designen. Igen, ljuset kommer att vara en faktor. Oavsett vad din stuga stil, pasteller är ut, vilket innebär att de djupa och rika färger som används kommer att behöva massor av belysning att glänsa.

Beach stil

Kvistig furupanel är ingenstans mer hemma än i hemmen med stranden eller nautiska teman. Imitera det trä som används i fartygens hytter, är kvistig furupanel populärt i många beach hem eftersom det är ett perfekt komplement för både sandiga pasteller strandinspirerad inredning och marinen blues och vita i nautiska inredning.

Andra stilar

Där det finns en vilja, finns det ett sätt att arbeta kvistig furupanel i nästan varje decorating tema kanske med undantag av ultra modern design. Kvistig furupanel är rätt hemma i retro mönster. För tillfälliga inredning i rummen med paneler, hålla möbler och tillbehör modernare. Och om ditt hjärta är på moderna? Gå med överdimensionerade möbler i ljus, ljusa nyanser, och hålla dina fönsterbehandlingar minimalistisk.