Vad gör sig av med vatten buggar?

Vad gör sig av med vatten buggar?

Vatten buggar är otäcka lilla critters som lever i dammar, sjöar och vatten strömmar och, ibland, i poolerna. De kan växa upp till 12 cm lång och deras sting är en av de mest smärtsamma i insektsvaxer världen. Det finns dock olika sätt att bli av vatten buggar.

Skärmar

Om du bor nära en damm eller annan källa av vatten, se till att du har skärmar på alla dina fönster. Medan en vatten bugg kan enkelt skriva in är ditt hem det önskar, ha en åtsittande skärm kommer att göra sitt jobb lite svårare.

BKB

BKB, kallas ibland "mosquito dunkar," har visat sig vara effektivt mot vatten buggar samt myggor. Bara släppa en i någon källa av vatten som du tror hysande vatten buggar var 30 dagar. Kemiskt produkten dödar vatten buggar medan de är fortfarande i larvaen arrangerar, därmed förhindra dem från att bli vuxna.

Borax

Bevattning Borax runt utsidan av ditt hem kommer att hålla skadedjur från att komma in och om du inte har husdjur eller barn, du kan strö det inuti, också. Alla mörka hörn eller sprickor i grunden är idealiska platser att strö Borax.

Diskmedel

För vatten buggar som trakasserande du i poolen, bara lägga till några matskedar diskmedel i vattnet. När du får ur poolen för dagen, lägga till tvättmedel med pumpen körs. Låt vattnet till lugna och när solen går ner, sätta pool lamporna på. Vatten buggar kommer att dras till ljuset men när de får i poolen, tvättmedel har skapat ett hinder på vattnet så att när buggar går, de inte kan komma tillbaka upp för luft.

Borsyra

Pyrethrums som regionen Pyrethrumextrakt insekt pulver hjälper också döda de varelser som har invaderat din hem. Eller, du kan använda den gamla standby bugg åtgärd, borsyra. Bara strö det i mörka skrymslen där du tror att buggar umgås.