Vad fungerar bäst att rengöra harts utemöbler?

Harts utemöbler är slitstarkt och tål lätt utomhus vittring. Denna möbel kan också rengöras med lätthet när du använder de rätta ingredienserna. En mängd detaljhandel produkter kan rengöra harts utemöbler effektivt, men dessa kan vara kostsamma. I stället bör du använda en enkel, billig hemmagjord lösning.

Diskmedel

Flytande diskmedel fungerar effektivt för att rengöra harts utemöbler utan att lämna ränder eller film bakom. Blanda en lösning av två koppar vatten, 20 droppar flytande diskmedel i en sprayflaska. Spraya direkt på möblerna, och rengör med en trasa eller svamp. Upprepa så ofta som krävs för att hålla smuts och skräp från att bygga på dina utemöbler.

Vinäger

En enkel ättika lösning kommer också rena harts utemöbler effektivt. Blanda en lösning av två koppar vatten, en kopp destillerat vit vinäger (finns på någon livsmedelsbutik) i en sprayflaska. Spraya på möblerna och torka rent med en trasa eller svamp. Denna vinäger lösning kommer att rengöra, desinficera och luktfri. Lösningen är idealisk för utomhus uteplats områden som ättika fungerar som en naturlig avskräckande för insekter och andra små gnagare.

Ammoniak

Ammoniak fungerar också bra att rengöra och desinfektera. Blanda en lösning med två delar vatten, en del ammoniak i en sprayflaska; sedan spraya på möblerna. Torka rent med en fuktig trasa för att avlägsna eventuella ytterligare skräp eller ammoniak rester och upprepar så ofta som krävs för att hålla harts utemöbler ser sitt bästa.