Vad finns i en välfylld kök skafferi?

Ett välfyllt skafferi ger grundläggande ingredienser som krävs för daglig matlagning. Du sparar tid när du planerar måltider genom att bygga bort av innehållet i skafferiet i stället för att köra till affären för allt som står i receptet. Din specifika lista över skafferi objekt varierar något beroende på de objekt som du använder regelbundet.

Bakning ingredienser

Ett basutbud av bakning ingredienser i skafferiet kan du baka många objekt från grunden. Ingredienserna går ofta i varmrätter, som mjöl som förtjockningsmedel i såser. Stock typ av mjöl du oftast använder, med alternativ inklusive allrengöringsmedel, hela vete, själv stiger, kakor och bröd mjöl. Olika former av socker, inklusive vit, brun och konditorn, tillsammans med andra sötningsmedel som honung och majs sirap, är häftklammer i ett skafferi. Andra bakning ingredienser att lager innehålla all-purpose bakning mix, majsmjöl, majsstärkelse, bakpulver, bakpulver, kakao, smaksatt extrakt, kondenserad mjölk, torrmjölk, matlagning spray och oljor.

Torra ingredienser

Utanför bakning leveranser lagras andra torra ingredienser ofta i skafferiet, inklusive olika typer av pasta, ris, ströbröd, torkade bönor och torkade örter och kryddor. Skriva en lista över typerna av varje kategori som du använder regelbundet när strumpan ditt skafferi. Du kan till exempel använda lasagne nudlar, äggnudlar, fettuccine och ängel hår pasta på en regelbunden basis.

Konserver

Skafferiet är en lagring plats för din konserver. Som andra kategorier beror detaljerna på din personliga matlagning och matvanor. Idéer är bönor, frukt, grönsaker, sardiner, tonfisk, lax, tomater och Oliver. Konserverade soppor ingår också i många pentryn för bekväm måltider. Förutom kommersiellt konserver går din hem burkmat objekt in i skafferiet för senare användning.

Vätskor

Flytande objekt som inte behöver kylning få en plats i ett välfyllt skafferi. Ättika är ett exempel som fungerar bra i skafferi skåpet. Vinäger typer inkluderar vit, äppelcider, rött vin, vitt vin, ris och balsamvinäger. Specialoljor, till exempel vitlök-infunderas olja eller vit tryffelolja, passar in i kategorin vätskor. Hålla olika typer av buljong och lager vätskor i skafferiet. Matlagning viner, till exempel marsala eller torrt vin, är också en möjlighet för ditt skafferi lista, beroende på din matlagning vanor.

Såser och smaktillsatser

De flesta såser och smaktillsatser är kompatibla med skafferi lagring tills de öppnas, då de ofta behöver kylning. Att hålla en flaska din favorit såser och smaktillsatser i skafferiet säkerställer att du har en säkerhetskopia om du får slut på din öppen behållare. Din lista kan innehålla ketchup, senap, majonnäs, jordnötssmör, salsa, sojasås, melass, tomatsås, pizzasås, pastasås och sirap.