Vad behöver du göra en ananas träd sticker?

Vad behöver du göra en ananas träd sticker?

Ananas träd är typiskt stora växter som kräver ett par fötter av vertikala och horisontella utrymme att kunna växa och blomma. Om du växa ananas träd inomhus och vill bygga en monter för det, bör den slutliga storleken för fullständigt mognat trädet för att undvika att bygga ett stativ som inte kan stödja vikten av anläggningen.

Base stöd

En bas för din ananas treestativ måste vara tillverkade av material tillräckligt starka för att stödja vikten av en fullt mogen ananas träd. Ditt träd kan väga 50 pounds eller mer när den växer helt, så tät trä eller metall är perfekt för montern. Om du använder trä för din ananas treestativ, välja fast nedskärningar av furu, ek eller mahogny, inte trä laminat eller pressad trä.

Tree Pot

Dina ananas treestativ måste ha en pott där att hålla rötterna av ananas träd. Du kan inte ange en ananas träd på basen av stativet utan en behållare för vatten och jord behövs för träd att blomma.

Välj en kruka för din ananas träd stå med en diameter av minst 1 fot att rymma tillväxten av stora träd. Potten ska ha ett hål för vattenavrinning. Ananas träd kan ha fuktig jord, men inte synbart våt jord. Dräneringshål se till att vatten inte samlar in i potten.

Köpa en kruka för din ananas träd innan du skapar en bas för att se till att du bygger en tree stand bas stort nog att stödja potten.

Trädet stöd

Dina ananas treestativ bör innehålla en central stödstruktur som säkerställer rak och uppåt tillväxten av trädet ananas. Trä eller metall stavar med liten diameter används vanligtvis som stöd för växande träd. Använda metall snöre eller rep löst binda ananas trädet till Polen. Stången kan antingen bifoga till basen på din ananas träd stå och köra genom botten på trädet potten, eller du kan hålla stången i smutsa av potten.

Verktyg

För att bygga basen av din ananas treestativ, behöver du ett litet pussel, skruvar och en elektrisk skruvmejsel. En penna och linjal behövs också att spåra formerna av din monter före styckning. Om du vill, kan du limma botten av grytan till basen på din ananas monter att förhindra potten från välter.