Vad behöver du för en Intex Pool?

Vad behöver du för en Intex Pool?

Lägga en Intex är pool till din bakgård ett trevligt sätt att njuta av en semester hela säsongen lång. För mindre än kostnaden för en veckas semester, kan du köpa alla tillbehör du behöver installera och underhålla din Intex pool. När poolen är på plats, du och din familj kan njuta av simning varje dag på sommaren.

Plan mark

En av de viktigaste sakerna du måste ställa in en Intex pool är en bra nivå plats att placera den. Om marken inte är perfekt nivån, Intex poolen kommer att luta att ena eller den andra sidan, och vikten av att extra vatten på ena sidan kan orsaka poolen att spill eller ens orsaka sidorna av poolen att kollapsa. Innan du installerar någon i-mark pool, inklusive en liten Intex uppblåsbara eller metall ram pool, måste du kontrollera att den plats du har valt är perfekt nivå.

Marken Liner

En marktäckande skyddar botten av poolen från utskjutande rötter, stenar och andra defekter i marken. Utan en marktäckande på plats, kan foder botten av poolen skadas, vilket kan leda till poolen för att läcka och förlorar vatten. Du kan köpa en marktäckande separat när du köper en Intex pool, men många metall ram och Uppblåsbara pooler kommer med en marktäckare som en del av kit.

Poolskydd

Ett poolskydd skyddar vattnet i poolen och gör simning roligare genom att hålla buggar, löv och annat skräp ur vattnet. Poolskydd för en Intex pool monteras, ungefär som en madrass täcka, och när det är mycket stram, det ger bra skydd. När du köper en Intex pool, bör du markera rutan för att se om en cover ingår. Om inte, bör du leta efter en Intex pool täcka som är rätt storlek för poolen modell äger du.

Staket

Chanserna är lagarna i kommunen där du bor diktera som du sätter upp ett stängsel för att skydda barn i grannskapet från att komma in i poolen. Även om detta inte är ett krav, är att skydda dig själv och barnen genom att sätta ett staket runt poolen en bra idé. Du kan designa din egen staketet runt poolen eller helt enkelt placera poolen i en del av din trädgård som är redan fäktade av andra skäl. Innan du sätter upp någon typ av pool, bör du alltid kontrollera med din lokala township att se vilken typ av stängsel krav finns på plats.

Filtret

Intex poolen bör komma med ett filter som tar bort skräp från vattnet och håller poolen mousserande ren. Filtersystemet kan komma med några extra filterpatroner, du kanske vill köpa en extra patron eller två när du först köper poolen. Också köpa några klortabletter och andra pool kemikalier att finjustera kvaliteten på vattnet.