Vad är standardfärger för trösklar?

I tidigare tider, passerar tröskeln till ett hus gjorde ett uttalande av ägande som befallt respekt; ägaren var kung i hans slott, och frågan om att låta hantverkare, resenärer och främlingar inträde till en ' s hem var en fråga om allvarlig eftertanke. Idag, är trösklar och omgivande entréer oftast utformade för att göra besökare känner sig välkomna. En av de mest välkomnande designelement är färg.

Trösklar och öppna planlösningar

En av de kritiska inslagen i modern design är den öppen planlösning, som låter en glider smidigt och utan avbrott från rum till rum, fysiskt eller visuellt. Bortsett från ett rum med en trä, marmor eller kakel tröskel signalerar något speciellt: Välkommen till vår hemmabio; köket är hjärtat i vårt hem; privat utrymme börjar här. Ett sätt att tänka om trösklar är fortfarande på gammaldags sätt. som gäst behöver du tillstånd (eller en visuell signal) att korsa.

Tröskelvärden som välkomnar - marmor

Två färger behandlingar verkar vara mest gynnsamma för att uppmuntra en gäst till går in i ett rum. En är att börja rum behandling tema på tröskeln. Badrum i marmor är förmodligen det bästa exemplet eftersom det enligt dess byggmaterial, måste en märkbar tröskel. De flesta marmor verkar ha ljusa golv; utvidga entréplan färgen att tröskeln gör en tydlig men välkomnande tradition. Grädde, vitt och grått verkar vara de vanligaste marmorbadkar färgerna och göra bra känsla för tröskeln. Om integrera en marmor tröskel med en kakel golv, försök till viktiga tröskel stenen till en ton i kakel.

Tröskelvärden som välkomnar - trä, kakel, metall

Färgerna för andra material som verkar följa allmänna decorating trender, även om mjuka färger verka mindre av en barriär eller visuella avbrott än de starka eller mörka. Ordet Talk bidrar flera element att tänka om tröskelvärden. I dessa svåra tider, decorating trender har övergripande tendens mot de mindre impulsiv: en lugn skal rosa du kan tolerera för en lång period snarare än en skrikande chockerande rosa vars nyhet har bärs en smula tunt av tisdag. Lugna färger, ljusa färger och naturliga färger bära väl och passar in i befintliga mode. Ordet prata mest ovanliga bidrag till tröskeln diskussionen är inte färg utan komfort. Ta av dig skorna, platsen antyder, och testa komforten i den fantastiska mönstrat kakel, elegant metall strippning eller ens en ödmjuk sadel List. Färg gör mycket för att förbättra snagging strumpan på en spik, betonar en högklackade sko eller försöker bestämma mellan kliva över och kliva på i ett ögonblick.

Trösklar att ändrar humör

Någon tröskel gör två uttalanden: stoppa (om än kort) och märker (lite eller mycket). Använd stark eller jublande färg där du vill ta med sig gäster till ett stopp. En post hall, är där det finns ett ställe att stå ut från väder, ett bra ställe för vattentät kakel eller en annan ytbeläggning skiljer sig från entrédörren till ett rum (även om Iowa State skulle klassificera avtagande inträde till ett hus som ovälkomnande; se referenser). Tröskeln mellan kök och uteplats är en annan plats för starka eller festlig färg, signalerar övergången till casual njutning av naturen.

Tröskelvärden som Signal integritet

Varje komedi verkar innehålla minst ett avsnitt baserat på någon går in i fel rum. Gör dina signaler klart på tröskeln för en subtil men bestämd förklaring av privatlivet. Precis som en gäst kommer att hämta ut badrummet med dess marmor tröskel, Använd kakel eller trä för att signalera att vissa rum inte är offentliga. Sovrum dörren fönsterbrädorna för barn och tonåringar kan plocka upp en vild rummet färg (Ja, inklusive svart och lila). En extra bred fönsterbräda av polerat trä, dämpad sten eller kakel knappat att dekorera ordningen inuti säger "sovrummet". Även om en distinkt tröskel kan verka som en mycket subtil signal, du kan bli förvånad över hur snabbt gäster och besökare svara.