Vad är orsakerna till elektriska uttag i ett rum att sluta arbeta helt plötsligt?

Vad är orsakerna till elektriska uttag i ett rum att sluta arbeta helt plötsligt?

När en inkopplad i enhet plötsligt slutar fungera, först, kanske du tror är det apparaten eller elektrisk anordning funktionsstörningen. Men efter att ha fastställt att din lampa eller stereo är i funktionsdugligt skick, är det uppenbart att problemet är uttaget. Felsökning en outlet fråga är ett metodiskt bearbeta som, när det görs korrekt, kommer att hjälpa dig lösa problemet och få din försäljningsställen tillbaka till fungerande skick.

Dålig Outlet

Butiker kan fel och sluta fungera på grund av ålder eller överanvändning. För att testa om utloppet har slutat fungera och behöver bytas, testa uttaget med en spänning mätare. Mätaren registrerar om elektrisk ström flyter genom utloppet. Om inte aktuellt, då du kommer att behöva byta uttaget. Men om nuvarande registreras, måste att undersöka vidare.

Dålig Breaker

Om en brytare är överbelastad, kan resa och göra din försäljningsställen värdelös. Kolla till brytaren för att se om det var utlöst. Mest utlöst brytare har en röd linje i sin Visa panel så att du kan identifiera dem bland de arbetande brytare. Om brytaren är trippade, återställ brytaren och kontrollera om försäljningsställen fungerar. Om uttagen fortfarande inte fungerar, kontrollera området runt brytare för trasiga ledningar, överdriven värme kommer från brytaren eller en brännande lukt. Om någon av dessa är närvarande, slå av strömmen på huvudsakligt och ersätta brytaren. Du kan också testa brytare med en voltmeter eller fastspänning amperemeter för att kontrollera om brytaren fungerande och rätt spänning.

Krånglande GFCI utlopp

Om de krånglande försäljningsställen i ditt badrum, garage eller kök, kontrollera om en felaktig marken fel krets brytaren (GFCI) utlopp är skyldige. GFCI försäljningsställen har inbyggda effektbrytare att resa om den elektriska strömmen till utlopp inte är på sin rätt spänning, ett problem som orsakas av fukt eller överbelastning. Du kan testa en GFCI utlopp genom plugga en liten enhet i uttaget och slå på den och sedan trycka på återställningsknappen på utloppet. Enheten bör stänga av, och när du trycker på återställningsknappen enheten ska vända tillbaka. Om enheten inte fungerar ordentligt, testa utlopp för aktuell aktivitet och ersätta den om det behövs.

Överväganden

Om du inte är bekväm elektrisk felsökning i ditt hem, eller är oerfaren med så, rekrytera en vän eller anlita en elektriker att fastställa orsaken. Om du bestämmer dig att felsöka och göra reparationer själv, se till att är nuvarande utloppet avstängd på rutan breaker. Arbeta på en felaktig utlopp med strömmen på är farligt och kan leda till allvarlig skada.