Vad är minsta makt Dremel verktyg behövs för att slipa trä?

Vad är minsta makt Dremel verktyg behövs för att slipa trä?

Slipa trä hänvisar till processen för polering träets yta, med hjälp av sandpapper. Slipning tar bort ojämna kanter och lägger till skönhet i den wood finishen. Slipning kan göras manuellt men kan ta lite tid. Med en power sander som en Dremel Trio kan du lätt sand ojämna kanter.

Dremel Trio

Dremel Trio är en multi-purpose electric power verktyg tillverkas av Robert Bosch Tool Corporation i Mount Prospect, Illinois. Verktyget roterar lite i hög fart och lite hålls på plats av en hylsa. Dremel Trio är idealisk för små skära, såga, routing och slipning program och används ofta när du arbetar med små bitar av trä eller metall. När det gäller slipning program, är detta verktyg perfekt för jämna kanter av tunna bitar av trä som är mindre än en tum tjock.

Dremel Trio specifikationer

En Dremel Trio kan anslutas till en vanlig 110-volts uttag via dess 6-fots nätkabel. Den är utrustad med en 2 ampere motor som kretsar på 10.000 till 20.000 varv per minut (RPM). Vridmoment levereras genom en 3/16-inch collet. Dess förkroppsliga mäter cirka 7 inches hög med 8-1/2 inches lång (stängt läge) eller 12-3/4 inches hög (öppet läge).

2.8 pounds anses denna maskin som lätta verktyg.

Specialfunktioner

Dremel Trio har olika funktioner som gör det användbart att hantera. Den stora fotavtryck, eller bas, gör den stabil och säkrare att hantera. Dess vridbart handtag kan vara placerade i 90 graders vinkel för bättre grepp, eller justeras till en 180-graders vinkel mot passar trånga utrymmen. Tillverkaren utformade detta verktyg med en stor avtryckaren och en lock-on knapp som är tillgänglig med tummen eller pekfingret. Denna bit av maskiner använder 13mm diameter slipning band som är utbytbara. Det finns även olika grus slipning band.

Fördelarna med att använda en Dremel Trio

Till skillnad från större slipning verktyg som har en plan yta, kan Dremel Trio du slipa kanterna på böjda trä bitar med hjälp av en liten slipning Ringmått, som gör att du kan slipa en del av virket i taget. Dess vridbart handtag är också en huvudsaklig fördel som sällan ses i andra verktyg i sin klass. Större skaft diameter (3/16 tum) skapar mer stabilitet, mindre lite prat, bättre värmeavledning och större skaft styrka.