Vad är en japansk Lilac Tree ökningstakt?

Tolerant av stadstrafik och åtföljande föroreningar och faror, japanska lila trädet behandlar också väl fattiga, lera eller alkaliska jordar. Flexibiliteten i trädet innebär det kan hitta ett hem i nästan alla landskap,

Geografi

Tillväxttakten för en japansk lilac tree, Syringa reticulata, anses måttlig av Universitetsförvaltningen förlängning. Den trivs bra i US Department of Agriculture växt härdighet zoner 3 till 6, med viss framgång i zon 7. Sorter av den japanska lila inkluderar elfenben silke och Summer Snow.

Årlig tillväxt

En stor buske eller ett litet träd, den japanska lila pryder sig med vita blommor under sommarmånaderna. Den årliga tillväxten av trädet är 12 till 18 inches. Även om en medlem av familjen lila, vit utseende på trädet skiljer sig väsentligen från den lila nyans som vanligtvis förknippas med syrener.

Överväganden

Måttlig tillväxt och storlek används den japanska lila som en gata träd, särskilt när luftledningar är närvarande. Det anses också perfekt för prydnadsträdgårdar, däck och uteplatser. Tillväxttakten i trädet kan påverkas av skadedjur som lila borer larver.